Cosmin Samoila este noul CFO al New Kopel Group

Cosmin SamoilaCosmin Samoilă este noul CFO al New Kopel Group începand cu luna martie 2017, informează un comunicat remis redacției.

Cosmin Samoilă are o experienta de peste 11 ani in zona financiara, atat ca Senior Auditor in Ernst&Young Romania, departamentul de audit, cat si in cadrul Adama Holding, parte a grupului Immofinanz, unde, in calitate de Conducator al Departamentului Controlling, a coordonat toate aspectele financiare ale operatiunilor din Romania si din sud-estul Europei.

Cosmin Samoilă este Membru Senior al Asociatiei Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA) si are licenta de expert contabil eliberata de Corpul Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania. A absolvit Academia de Studii Economice București, Facultatea de Finanțe.

Cred in dezvoltarea continua, unul dintre atributele filosofiei New Kopel Group. Am gasit aici o echipa minunata, colegi care colaboreaza excelent pentru indeplinirea obiectivelor Grupului. Este un mediu plin de provocari care te stimuleaza zilnic sa fii un om si un profesionist mai bun”, declara Cosmin Samoila, CFO New Kopel Group.

In actuala pozitie, Cosmin Samoila va continua proiectele implementate de Tal Lahav, actualul CEO si fostul CFO al New Kopel Group.

Usile noastre sunt mereu deschise celor care impartasesc filosofia Always Yes. Din aceasta perspectiva, Cosmin se integreaza perfect aici. Ii doresc multe realizari in noua pozitie”, declara Tal Lahav CEO New Kopel Group

La începutul anului, New Kopel Group a anuntat o investitie de peste 20 de milioane de euro în toate diviziile sale precum si intenția de a cumpăra peste 1.500 de mașini noi in 2017. Unul dintre obiectivele cheie vizeaza intensificarea activitatii de leasing operațional și de rent a car cu până la 20%. De asemenea, intenția Grupului este de a mentine atentia acordata clientilor prin propunerea unui parteneriat bazat pe atributul flexibilitatii si prin oferirea de solutii customizate, de cea mai buna calitate. New Kopel Group si-a propus, de asemenea, un mai mare accent pus pe angajati prin oferirea unei platforme potrivite cresterii si dezvoltarii lor profesionale.

Despre New Kopel Group:

Obiectivul New Kopel Group a fost mereu acela de a crea solutii personalizate adaptate nevoilor reale ale clientilor. Ne-am dorit sa oferim toate solutiile existente pe piata auto si am creat sistemul “One-Stop Shop” prin care oferim servicii integrate.

Clientii au astfel posibilitatea de a opta pentru unul sau mai multe servicii in functie de nevoile lor concrete. In prezent, aproximativ 80% dintre clienti acceseaza 4 sau 5 servicii simultan.

“De asemenea, datorita sinergiei Grupului si pentru ca dispunem de serviciile de rent-a-car si de leasing operational, din 2015, ne-am indreptat atentia spre IMM-uri si spre companiile de tip Start Up. Le oferim acestora accesul la beneficii pe care doar marile companii le au. Accentul pus pe serviciile personalizate a dus in 2015 la crearea unui serviciu unic pe piata locala, posibilitatea de a inchira o masina cu doar 9.99 Euro pe zi, in weekend. De asemenea, am lansat Programul Prima Masina SH sau “Pachetul Fara Griji”, gandit sa vina in sprijinul romanilor care isi doresc sa cumpere o masina Second Hand. Programul a fost vandut integral in 2 ani”, se arată în prezentarea Grupului.

Pentru mai multe informatii, vizitati: www.newkopel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.