Cupoane Kaufland pentru încărcarea mașinilor electrice

Kaufland România va continua să susțină contravaloarea încărcării mașinilor electrice pentru clienții fideli. Începând cu data de 1 septembrie, cele 24 de stații de încărcare operate de către Renovatio e-charge vor fi accesate în baza unui cupon Kaufland pe carea ceștia îl vor primi automat în contul lor din aplicația e-charge.

Astfel, reîncărcarea electrică va fi gratuită doar pentru clienții Kaufland care fac cumpărături de cel puțin 500 de lei pe lună din magazinele rețelei. Validarea cumpărăturilor se face pe cardul digital Kaufland Card, pe care clienții primesc cinci cupoane pentru reîncărcare electrică.

Fiecare cupon corespunde unei reîncărcări. Cupoanele pot fi folosite începând cu data de 1 a lunii viitoare și sunt valabile o lună. Clienții care deja au Kaufland Card vor primi gratuit cupoane aferente lunii august și septembrie, indiferent dacă au făcut sau nu cumpărături de minim 500 de lei într-o lună.

Altfel, tarifele percepute de stațiile de încărcare electrică Renovatio montate în parcările hypermarketurilor Kaufland sunt de 1,45 lei pe kWh pentru mașinile cu putere de încărcare cuprinsă între 4 kW și 22 kW, și de 1,95 kWh pentru cele care se încarcă rapid (DC), cu peste 22 kW.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.