DB Schenker, transport ecologic cu semiremorci Berger Ecotrail

DB Schenker își optimizează flota de vehicule din România cu primele semiremorci ultra ușoare Berger Ecotrail, care oferă industriei logistice și de transporturi avantaje ecologice unice pe piața internațională.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Din această toamnă, DB Schenker în România dispune de primele semiremorci ultra ușoare cu prelată din gama Berger Ecotrail. Acestea vor deservi sucursalele de transport rutier pe care compania le deține în București și Cluj-Napoca.

La momentul actual, semiremorcile Berger Ecotrail sunt o soluție inovatoare care răspunde nevoilor industriei logistice de a transporta pe cale rutieră cantități mai mari de mărfuri, cu un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.   

Datorită masei proprii reduse, de doar 5t, semiremorca cu prelată Berger Ecotrail admite încărcături crescute, de până la 27t. Astfel, emisiile de dioxid de carbon se reduc cu aproximativ 10 procente, iar consumul de combustibil se diminuează cu aproximativ 6 procente. 

Pe lângă efectul pozitiv asupra mediului, care constituie o prioritate pentru DB Schenker, creșterea sarcinii utile cu până la 8 procente conduce la diminuarea costurilor operaționale, oferind beneficii clienților companiei.

„Pe termen mediu și lung, semiremorcile ultra ușoare ne ajută să efectuăm transporturi rutiere mai ecologice, mai economice și mai eficiente. Triplul avantaj, fundamentat pe dorința companiei noastre de a oferi într-un mod sustenabil servicii de înaltă calitate, va fi amplificat progresiv, întrucât vom continua să extindem flota de semiremorci la nivel național cu vehicule din gama Berger Ecotrail”, declară Albin Budinsky, CEO,
DB Schenker în România.

Despre DB Schenker în România

Cu 4 sucursale, aproximativ 45 de puncte de lucru situate în toate regiunile ţării şi aproximativ 1,000 de angajaţi, DB Schenker este un furnizor de top în industria de transport şi logistică la nivel naţional.

Compania oferă o gamă completă de servicii de transport şi logistică (rutier: camioane complete şi parţiale, transporturi în regim de grupaj, operaţiuni aeriene, maritime şi feroviare, logistică contractuală – managementul lanţului de aprovizionare, târguri şi expoziţii, servicii de relocare, asigurare cargo, servicii vamale şi operaţiuni portuare), adaptate la nevoile partenerilor săi.

Despre DB Schenker 

DB Schenker este un furnizor global de servicii logistice şi de transport, cu peste 74,200 de angajaţi în 2,100 de locaţii. Schenker & Co AG din Viena serveşte drept sediu de coordonare regional pentru operaţiunile din Sud-Estul Europei, acoperind 14 ţări cu 5,500 angajaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.