Decembrie, lună de vârf la zboruri

daniel-truica-vola-ro-1Decembrie este luna cea mai aglomerată din an pentru zborurile spre și dinspre România, spun statististicile Vola.ro.

Încă din timpul verii românii își rezervă zborurile spre vacanțe în afară țării sau din orașele în care lucrează, spre București.

Creșterea numărului de bilete de avion cu data de călătorie în luna decembrie, față de restul anului, depășește 40%. Aproximativ 70% dintre ele sunt bilete de inbound, care au ca destinație finală Bucureștiul.

Conform Vola.ro 45% dintre zborurile inbound pentru luna decembrie sunt rezervate în avans în septembrie sau octombrie, iar circa 30% sunt rezervate last-minute, la începutul lunii decembrie.

Decembrie este și luna în care românii plătesc cele mai multe taxe de surplus de bagaj sau bagaje de cală suplimentare. 80% dintre biletele de avion vândute pentru luna decembrie includ cel puțin un bagaj de cală. În restul anului, acest procent scade la aproximativ 40%.

„Colegii noștri de la call center asigură asistență 24/7 chiar și în perioada sărbătorilor, tocmai pentru că avem foarte mulți pasageri, în special în perioada 22 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017. Ne sfătuim clienții să își ia un minim de 3 ore pentru formalitățile de check in și controlul de securitate de la aeroport sau să verifice website-urile aeroporturilor de unde vor pleca pentru eventuale schimbări sau modificări. Noi suntem în permanentă legătură cu companiile aeriene dar și cu principalele aeroporturi spre care călătoresc pasagerii români, pentru a putea anunța la timp eventuale modificări.” a declarat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro

Despre Vola.ro

Vola.ro este cea mai mare agentie online de turism din Romania, avand, inca de la infiintare, o dinamica exploziva, atat ca cifra de afaceri, cat si ca numar de angajati si clienti. Vola.ro deserveste persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: bilete de avion de linie si low-cost, rezervari hoteluri, city break-uri, vacante, asigurari medicale de calatorie si servicii de rent-a-car.

De asemenea, Vola.ro este prima companie din Romania care a fost clasata pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, in topul Deloitte Technology Fast 50, in Europa Centrala. In 2015, Vola Romania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 42,47 milioane de euro, inregistrand o crestere de 54% fata de 2014, iar la nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 63,25 milioane de euro.

Anul trecut, Vola.ro a primit o investitie de 5 milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, acelasi fond care a mai investit in Romania in Elefant.ro, InternetCorp, Zoot si Vector Watch.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.