DHL Express anunță creșterea tarifelor pentru 2023 în România

DHL Express a anunțat, în 23 septembrie, modificarea anuală a tarifelor, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2023. În România, tarifele serviciilor vor cunoaște o creștere medie de 11,9%, față de tarifele stabilite pentru 2022.

Agnieszka Blas, country manager, DHL Express Romania: „Până acum, 2022 a fost un alt an turbulent, cu un mediu economic volatil, provocator pentru comerțul global. Cu toate acestea, ne-am dovedit capacitatea de a oferi servicii stabile și de încredere clienților noștri la nivel global. Ajustarea anuală a tarifelor ne permite să investim în infrastructură și tehnologie, pentru a asigura soluții rezistente, durabile și de cea mai bună calitate pentru partenerii noștri. Investițiile au în vedere inclusiv aeronave și vehicule de ultimă generație, extinderea sediilor operaționale pentru a răspunde volumelor tot mai mari din partea clienților și soluții ecologice, cum ar fi combustibilul durabil pentru aeronave și vehiculele electrice”.

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind măsurile pentru securitatea transporturilor. 

Aceste măsuri sunt actualizate în mod regulat de autoritățile naționale și internaționale din fiecare dintre cele peste 220 de țări și teritorii pe care le deservește DHL Express. Procentul de creștere a tarifelor variază de la țară la țară, în funcție de condițiile locale, și se va aplica tuturor clienților ale căror contracte în vigoare permit această ajustare.

Ajustarea tarifelor se va aplica și pentru anumite servicii opționale și costuri adiționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.