Digitalizarea flotei – următorul nivel în evoluția transportului de marfă

Cardul de carburanți a fost un pas important pentru optimizarea operațiunilor și reducerea cheltuielilor oricărui transportator de marfă, intern sau internațional. Acum, transportatorii au început să acceseze soluții inovatoare, de telematică.

S-ar putea spune că tendința de digitalizare va rezolva majoritatea, dacă nu toate problemele cu care se confruntă o companie de transport rutier. În primul rând, optimizarea operațiunilor pentru un transportator este legată de mai mulți piloni, cum ar fi operațiuni mai rapide și mai sigure, costuri mai mici și birocrație redusă. Astfel, pentru cei care doresc să ducă lucrurile la următorul nivel, soluția telematică este o necesitate.
DKV a creat DKV LIVE, un asistent digital care rezolvă o gamă largă de probleme și îmbunătățește activitatea de transport.

Sistemul permite gestionarea digitală a alimentării, ceea ce înseamnă alegerea stațiilor cu cele mai bune prețuri, alerte pentru tranzacții neobișnuite și un instrument de analiză a istoricului tranzacțiilor. Monitorizare în timp real a flotei, ceea ce înseamnă că managerul știe în orice moment unde se află fiecare camion și poate estima ora de sosire și chiar să ofere astfel de date beneficiarului, un avantaj competitiv foarte apreciat de clienți. Camioane goale după un transport unic? Problemă rezolvată. O soluție telematică precum DKV LIVE ajută managerul să găsească cererea de transport pe mai multe platforme internaționale populare precum Salodoo, trans.eu și Coyote. Gata cu camioanele goale. Un alt mare avantaj este că datele tahografului pot fi descărcate și stocate de la distanță, pentru toate camioanele. A avea acces la date nu este totul. Posibilitatea de a analiza date precum informațiile computerului camionului evită amenzile și costurile suplimentare cu combustibilul. Nu în ultimul rând, DKV LIVE urmărește nevoile de service pentru camioane și informează utilizatorul despre toate lucrările de întreținere viitoare. În concluzie, asistentul digital înseamnă economie de timp, de resurse și de bani.

Astfel, este posibilă o optimizare temeinică a operațiunilor și a costurilor și crearea unui avantaj competitiv major față de ceilalți concurenți din piață. Instrumentul există și poate fi comandat ușor, rapid, online. Este atât de simplu. Descoperiți DKV LIVE și optimizați acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.