DKV BOX EUROPE – faza pilot în Italia

DKV Euro Service a demarat faza pilot pentru implementarea soluției DKV BOX EUROPE în Italia. Operatorii de autostrăzi din Italia au aprobat deja în avans acest pas. Faza pilot pentru DKV BOX ITALIA pentru transportatorii ce operau pe plan intern a început deja în toamna anului 2020, se arată în comunicatul transmis ZIUA CARGO.

DKV a oferit, în acest timp, produse de taxe prin intermediul companiei operaționale în Italia de peste 30 de ani.

Prin intermediul DKV BOX EUROPE și DKV BOX ITALIA, furnizorul de servicii de mobilitate își va extinde în viitor gama de produse pentru clienții săi cu două dispozitive de bord pentru ca vehiculele de peste 3.5t să poată achita taxele de drum din Italia fără numerar.

„Lansarea fazei pilot DKV BOX EUROPE este un pas foarte important pentru noi. Italia are una dintre cele ai importante rețele de autostrăzi din Europa”, spune Jerome Lejeune, Managing Director Toll la DKV Euro Service. „În prezent, transportatorii pot folosi DKV BOX EUROPE pentru a achita taxe fără numerar în Germania, Belgia, Austria, Franța, Spania, Portugalia, Bulgaria, precum și la trecătoarea Warnow, tunelul Herren și Liefkenshoektunnel. Odată cu lansarea în Italia vom acoperi curând 11 sisteme de taxare* cu un singur dispozitiv. Prin integrarea Ungariei și a Elvenției intenționăm să le oferim clienților 13 sisteme de taxe* în total, până la mijlocul anului. Vrem să mulțumim Asociației Operatorilor de Autostrăzi din Italia, AISCAT. Suntem încrezători că vom avea o colaborare de succes.”

* Includ Tunel Liefkenshoek (BE), Tunel Warnowquerung și Herren (DE)

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 180.000 puncte de acceptanță (inclusiv 60.000 de stații de carburanți și 100.000 de puncte de încărcare) pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-euroservice.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.