DKV BOX EUROPE intră în faza finală de testare

  Dispozitivul care va fi utilizat în întreaga Europă va fi operațional începând cu al patrulea trimestru din 2018

  Michel Engelbosch (al treilea din dreapta) deține prima companie de transport din Belgia care primește DKV BOX EUROPE pentru faza de testare finală. (Foto: DKV)

  Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

  DKV BOX EUROPE, aparatul prin intermediul căruia vor putea fi decontate pe viitor toate taxele de drum în Europa, a intrat în faza finală de testare la operatorul belgian de taxare Viapass.

  Câteva mii de dispozitive sunt testate de clienții DKV în întreaga Europă. În plus față de datele tranzacției, toate procesele asociate aparatului de bord, cum ar fi situațiile de urgență sau asistența pentru clienți, sunt controlate și testate. Compania de transport Vervoer Engelbosch este primul client de testare din Belgia care primește dispozitivele și va utiliza inițial DKV BOX EUROPE în vehiculele sale destinate traficului intern.

  „Suntem foarte bucuroși să avem în curând un dispozitiv care acoperă un număr mare de țări, ceea ce reprezintă o veste foarte bună pentru companiile care operează transporturi zilnice, mai ales că noi țări pot fi ușor conectate”, spune directorul general Michel Engelbosch. DKV BOX EUROPE poate fi comandat online din mai 2018. Taxa de drum din Belgia va fi prima taxă care va putea fi înregistrată și decontată prin intermediul DKV BOX EUROPE din al patrulea trimestru al acestui an. Se preconizează că taxa de drum din Germania va fi activată la începutul anului 2019, fiind urmată de așa zisele țări DSRC (Austria, Franța, Spania, Portugalia), în primăvara anului 2019. Imediat după aceasta, Italia va fi, de asemenea, conectată. Taxele pentru podurile Öresund și Storebaelt din Scandinavia vor fi decontate și ele cu ajutorul DKV BOX EUROPE în 2019.

  „Obiectivul nostru este să înlocuim treptat unitățile de bord deja montate în vehicule începând cu al patrulea trimestru din 2019, pentru că odată cu DKV BOX EUROPE, pe termen mediu, utilizatorii vor avea nevoie de o singură unitate on-board pentru întreaga Europă”, spune Jürgen Steinmeyer, Director of Toll la DKV Euro Service. „Nu este nevoie să înlocuiți DKV BOX EUROPE pentru a putea deconta taxele suplimentare de drum.”

  Clienții DKV se pot înregistra comod online pentru alte taxe de drum și le pot conecta prin configurația de la distanță pe dispozitivul de taxare,indiferent de locul în care vehiculul se află în Europa în momentul respectiv.

  DKV Euro Service

  De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 70.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

  DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 930 de angajați. În anul 2017, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 170.000 de clienți utilizează 3,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2017, DKV CARD a fost desemnat pentru a 13-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.