DKV extinde rețeaua în Ungaria

DKV extinde rețeaua de acceptare cu 100 de puncte pentru plata taxei de drum din Ungaria.

Clienții DKV pot de acum să plătească taxa de drum din Ungaria în 100 de puncte adiționale. Astfel, numărul total de locații de unde se pot achiziționa prin intermediul DKV CARD servicii legate de taxa de drum din Ungaria, cum ar fi încărcare pre-pay, tickete de drum sau viniete, a crescut la 700.

Dispozitivul de bord (OBU) este cea mai sigură alternativă la tichetul pentru traseu (Relational Ticket) necesar taxei de drum în Ungaria. Dacă, spre exemplu, ruta utilizatorului se schimbă din cauza blocajelor din trafic, aparatul de bord va tarifa în continuare corect. Utilizatorii tichetului de traseu, pe de altă parte, declară ruta exactă înainte să plece la drum și riscă penalități drastice în cazul abaterilor. Dispozitivul poate fi comandat ușor prin intermediul website-ului DKV și livrat la adresa dorită.

Mai multe informații sunt disponibile la: www.dkv-euroservice.com/ro/servicii/taxa/taxa-de-drum-pe-fiecare-tara/ungaria/

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 68.000 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o gamă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

DKV este parte a grupului DKV MOBILITY SERVICES Group care operează cu o echipă formată din aproximativ 930 de persoane. În 2017, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări.

În prezent, peste 3,1 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de aproximativ 170.000 de clienţi. În 2017, DKV CARD a fost numit pentru a 13-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-euroservice.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.