DKV Mobility achiziționează InNuce Solutions GmbH

DKV Mobility achiziționează InNuce Solutions GmbH. Portofoliul digital extins cu un software de management al flotei bazat pe cloud.

Timm Bergholz, senior expert product management digital la DKV Mobility, Simon Weitendorf, managing director la InNuce, Jesper Erichsen, COO la DKV Mobility și Dirk Zieschang, amnaging director la InNuce. (Foto: DKV Mobility)

Precizările transmise ZIUA CARGO:

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, achiziționează InNuce Solutions GmbH, un furnizor specializat de software de management al flotei cu sediul în Hamburg. Produsul de bază al InNuce este FleetScape IP, un software de management al flotei complet bazat pe cloud, care oferă un fișier digital al vehiculului, gestionarea sesizărilor, raportare, managementul șoferului, managementul costurilor și un configurator de vehicul. Prin această achiziție, DKV Mobility își continuă dezvoltarea, dobândind o experiență suplimentară valoroasă în domeniul softwareului de management al flotei bazat pe cloud. 

„Prin achiziția InNuce, DKV Mobility spune bun venit unei companii extrem de profesioniste, cu experiență în software de management al flotei”, spune Till Kreiler, chief digital officer (CDO) la DKV Mobility. „De la înființarea sa în 2004, InNuce s-a dezvoltat într-uo manieră impresionantă și așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm creșterea împreună și să ne extindem în continuare portofoliul digital.”

Dirk Zieschang, managing director al InNuce Solutions, a adăugat: „În spatele InNuce Solutions GmbH se află o echipă minunată care se dedică cu toată convingerea clienților și produsele noastre. Cu peste 15 ani de experiență în software, am devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de software profesional pentru flote. Suntem încântați să facem următorul pas împreună cu DKV Mobility.”

Cu instrumentul digital de date DKV Analytics, aplicația DKV Mobility și DKV LIVE – un asistent digital bazat pe sistem telematic – DKV Mobility oferă deja clienților săi mai multe instrumente digitale pentru a digitaliza procesele și a crește eficiența. Odată cu achiziția InNuce, acest portofoliu este acum extins în mod constant.

Ambele companii au convenit să nu dezvăluie valoarea tranzacției.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, cu un prestigiu de ~ 90 de ani. Aproximativ 259.000 de clienți care dețin un card active își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptare independentă de energie din Europa; inclusiv ~67.000 de stații de alimentare convenționale, ~310.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.