DKV Mobility adaugă Valero UK la rețeaua sa de acceptare

DKV Mobility a conectat peste 580 de stații de alimentare cu carburant marca Texaco, din Marea Britanie, la rețeaua sa de acceptare, la nivel european.

Valero comercializează carburanți în Marea Britanie sub marca Texaco și este una dintre cele mai mari rafinării independente de petrol din lume, cu sediul central în San Antonio (Texas, SUA). Situate de-a lungul celor mai frecventate rute și noduri rutiere, aceste stații de alimentare pot fi găsite prin intermediul aplicației DKV Mobility și al planificatorului electronic de rută DKV MAPS, din cadrul portalului digital pentru clienți, DKV COCKPIT.

Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility: „Suntem încântați că am încheiat un acord cu Valero, ce va lărgi semnificativ rețeaua noastră de acceptare în Marea Britanie. Cu 588 de stații de alimentare marca Texaco, putem oferi de acum clienților noștri acces la rețeaua de aprovizionare Valero din Marea Britanie.”

Cu aproximativ 64.000 de stații de alimentare, DKV Mobility oferă acces la cea mai mare rețea cu multiple surse de energie accesibile.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, cu un prestigiu de ~90 de ani. Aproximativ 314.000 de clienți care dețin un card activ își pot alimenta și încărca vehiculele în cea mai mare rețea de acceptanță de energie din Europa; inclusiv ~64.000 de stații de alimentare convenționale, ~468.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare pentru combustibili alternativi. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top pentru soluții de plată a taxelor de drum, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare în aproximativ 31.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 2.200 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 17 miliarde de euro și un venit de 621 de milioane de euro în 2022. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.