Două oferte pentru Centura Mihăilești

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit două oferte pentru construirea şoselei de centură Mihăileşti: de la Asocierea Kirlic Group-Gecor Prod Construct 94 și de la Viarom Construct.

Valoarea estimată a contractului este de 38,8 milioane de lei, fără TVA. Durata lucrărilor este de 12 luni, dar poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător, precizează CNAIR.

Totodată, 60 de luni reprezintă garanţia lucrărilor.

Construcţia va cuprinde următoarele lucrări: realizarea propriu-zisă a variantei de ocolire şi modernizarea străzii Potcoavei; amenajarea intersecţiilor existente în cadrul proiectului; varianta de ocolire – km 21 al DN6 – intersecţie giratorie – km 24,8 al DN6 – intersecţie giratorie Strada Potcoavei; realizare de intersecţii la nivel prin racordare simplă cu arc de cerc; realizarea de trotuare în intravilanul localităţii; asigurarea descărcării apelor meteorice prin realizarea de şanţuri betonaterig, ole carosabile, casiuri din beton, podeţe de „tip P2″ si „tip D5″; realizare reţelei de iluminat public; lucrări de siguranţa circulaţiei; lucrări pentru protecţia mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.