ELKO extinde certificările Cisco

Rack-urile din seria APC NetShelter SX și soluțiile Micro Data Center furnizate de Schneider Electric au obținut certificarea Cisco UCS pentru pre-asamblare și livrare, informează luniELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT.

Seria de produse NetShelter SX include 13 modele preconfigurate cu elemente de ambalare și livrare Shock Packaging, plus mii de opțiuni de personalizare ce permit configurarea pentru procese dedicate, precum Micro Data Center Xpress SX 24U și 42U, care sunt prevăzute cu toate elementele de infrastructură fizica APC by Schneider Electric. De acum, toate aceste produse sunt certificate la nivel mondial pentru a fi livrate cu pachete pre-integrate cu servere Cisco UCS. Prin introducerea acestor certificări, echipamentele APC oferă partenerilor și clienților garanția unei compatibilități pre-testate și demonstrate, punându-le totodată la dispoziție mai multe opțiuni pentru flexibilitate extinsă cu costuri reduse.

Cisco UCS este lider în infrastructură convergentă și reprezintă punctul de plecare pentru NetApp FlexPod, Dell|EMC VBLOCK, IBM VersaStack, Pure Storage FlashStack și Microsoft Azure Stack, alături de soluția hiper-convergentă Cisco HyperFlex. Datorită certificării, toate aceste infrastructuri convergente pot fi livrate în rack-urile APC NetShelter SX prevăzute cu Shock Packaging. Ca urmare, partenerii și integratorii de sisteme obțin beneficii multiple, economising atât timp, cât și spațiu, nemaifiind nevoiți să despacheteze, instaleze și configureze toate echipamentele pe parcursul procesului de integrare.

Pentru a oferi cel mai înalt nivel de siguranță la transport, produsele APC NetShelter SX cu Shock Packaging au fost supuse unor proceduri de testare riguroase, ce depășesc standardul International Safe Transit Association 3E. Astfel, Schneider Electric a investit puternic în testare și analiză pentru a măsura forțele la care este supus echipamentul și abilitatea NetShelter de a le prelua, obținând astfel caracteristicile unei livrări în siguranță deplină, ce i-au adus certificarea Cisco.

Totodată, familia de produse NetShelter SX dispune de o gamă extinsă de opțiuni, pentru a putea satisface o gamă largă de cerințe din partea utilizatorilor, astfel înregistrând vânzări de peste 1 milion de unități. Produsele sunt disponibile în diverse formate și dimensiuni, astfel încât administratorii IT să poată folosi spațiul disponibil într-un mod cât mai eficient. Iar datorită certificării Cisco USC, APC NetShelter SX oferă o soluție end-to-end perfect sigură pentru încărcarea, transportul, descărcarea și instalarea de echipament IT cu o greutate de peste 900 de kilograme.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.