FIDASmart a asistat vânzarea Vending Zone (O’Fresh) către Integral Venture Partners

Acționarii Vending Zone (O’Fresh) au finalizat cu success, în luna noiembrie, tranzacția de vânzare a unui pachet majoritar de participații în societate către Integral Venture Partners. 

Selena Stan

Precizările transmise ZIUA CARGO:

O’Fresh este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de vânzări prin automate tip vending (snacks & drinks) și automate de cafea, compania fiind totodată prezentă și pe piața serviciilor de furnizare cafea, apă și fructe la birou.

Integral este un fond de investiții care administrează capital privat și capital de risc și se concentrează pe investiții în țările din Europa Centrală și de Sud-Est. Fondul Integral este susținut de investitori instituționali internaționali de top, inclusiv FEI, BERD și IFC. 

Conform poziției exprimate de Integral „cu suportul Integral în calitate de asociat majoritar și cu menținerea leadership-ului actual asigurat de CEO-ul societății […], O’Fresh își propune să accelereze penetrarea pieței și să își extindă rețeaua de clienți corporate în domeniile în care s-a consacrat: automate tip vending și soluții de cafea și apă pentru birouri”.

Selena Stan, partener FIDASmart: „FIDASmart este consultantul juridic al O’Fresh pentru activitățile de zi-cu-zi de mai bine de deceniu. Raportat la această relație îndelungată și la expertiza noastră în domeniul fuziunilor și achizițiilor, a fost absolut natural să fim alături de acționari și în procesul de exit. Astfel, echipa FIDASmart a asistat acționarii Vending la fiecare pas din proces, de la primele discuții cu Integral, până la organizarea procesului de due diligence, asistență în negocierea documentației tranzacției și în îndeplinirea cu success a condițiilor de pre-finalizare. Suntem mândri să vedem astfel încununate relațiile construite în ani de zile cu clienții noștri!”

Mihai Ungureanu, CEO și acționar O’Fresh: „Ne bucurăm că i-am avut alături pe cei de la FIDASmart de-a lungul anilor. Colaborarea strânsă pe care o avem de peste 10 ani cu partenerii FIDASmart a culminat cu asistența de excepție de care am beneficiat ca acționari în procesul de vânzare. În această perioadă, am simțit că avem alături un partener de încredere, pe care putem conta pentru obținerea unui rezultat de succes în negocieri.”

Despre FIDASmart 

Expertiza FIDASmart în România se remarcă prin proiecte de succes în drept imobiliar, fuziuni și achiziții, restructurare și insolvență. Pentru a oferi soluții competitive și inovative companiilor, echipa de avocați și consultanți experți ai FIDASmart combină experiența locală cu o vastă expertiză dobândită în proiecte internaționale.

Printre  principalele tranzacții ale societății de avocatură FIDASmart amintim: asistarea procesului de vânzare A&D Pharma către Dr. Max, asistența în achiziția terenului și a dezvoltării proiectului de construcție Campus Cambridge School of Bucharest, și asistarea fondatorilor MARe/Muzeul de Artă Recentă în  procesul de construcție, de la obținerea autorizațiilor, la negocierea și redactarea specificațiilor arhitecturale și până la subcontractare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.