Firma ginerelui ministrului Blaga a renuntat la contractul cu CNADNR

Compania Axis Corporate Security SRL, al carei administrator si actionar e ginerele ministrului de Interne Vasile Blaga, a anuntat, joi, ca a renuntat la contractul incheiat cu Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara, dupa ce mass-media a relatat ca societatea condusa de Ionut Rudeanu a reusit sa castige aceasta licitatie.

\”Conducerea Axis Corporate Security SRL Deva a depus la sediul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara notificarea de renuntare la contract. Va informam ca notificarea a fost acceptata de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara\”, se arata intr-un comunicat semnat de ginerele lui Blaga, Ioan Rudeanu, administratoul firmei.

Potrivit lui Rudeanu, reprezentantii companiei sunt obligati, prin lege, sa asigure in continuare paza \”obiectivelor care au facut obiectul contractului\”, pana la gasirea unui nou prestator de servicii, dar nu mai mult de 15 zile. \”Va mai precizam ca intre Axis Corporate Security si Compania Nationala a Huilei (CNH) nu este in vigoare nici un contract de prestari servicii de paza, protectie si securitate\”, se arata in comunicat.

Valoarea contractului castigat la licitatia lansata de CNADR in ajunul Anului Nou este de 2.518.675 lei, si are ca obiect \”servicii de asigurare paza, securitate si protectie pentru obiectivele din cadrul DRDP Timisoara\”.

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat public faptul ca nu stia despre afacerea ginerelui sau.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.