Ford Craiova, o lună în pauză

Fabrica Ford de la Craiova a sistat producţia de autoturisme între 25 iulie şi 18 august, perioadă în care la uzină se vor face revizii la toate liniile de producție și la echipamente. Angajaţii care îşi desfăşoară activitatea la fabrică îşi vor primi salariul normal, aceasta fiind perioada în care se acordă concediile de odihnă.

Concret, reprezentanţii companiei americane Ford au anunţat că la Craiova se opreşte activitatea timp de o lună la Secţia de Vehicule şi la Secţia de Motoare. Reprezentanţii companiei americane au anunţat că în fiecare vară se fac revizii generale la toate liniile de producţie.

Constructorul auto american Ford a mai decis să oprească temporar producţia B-Max timp de 6 zile lucrătoare în luna aprilie, 8 zile în luna mai şi 9 zile în luna iunie, din cauza scăderii cererii la nivel european.

Anul trecut, producţia de automobile a fabricii din Craiova a fost oprită pentru aproximativ 35 de zile, în timp ce la motoare producţia a fost sistată timp de şapte zile. Ford produce la Craiova modelul B-Max şi motoare pe benzină EcoBoost de 1 şi 1,5 litri. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.