Ford Trucks a deschis în România cel mai mare sediu din Europa

Ford Trucks a inaugurat  în România cel mai mare birou al său din Europa. Situat la km 13,2 al Autostrăzii A1 București – Pitești, în cea mai mare zonă industrială a României, noul sediu îndeplineşte cele mai exigente standarde Ford Trucks şi oferă servicii complete: vânzări, servicii postvânzare şi piese de schimb.

Sediul Ford Trucks din București a fost lansat cu un rebranding, în urma unei investiții de peste 200.000 de euro, finalizat cu o clădire complet renovată, în conformitate cu standardele companiei.

17.000 mp pentru Ford Trucks în București

Întregul centru de service al companiei Cefin Trucks din București este una dintre cele mai mari facilități de asistență tehnică din Europa, oferind reparații complexe mecanice, electrice și tinichigerie pentru toate tipurile și mărcile de camioane, remorci și semiremorci. 85 de angajați lucrează în 2 schimburi.

Unitatea înregistrează o medie de 600 de reparații / lună și are o capacitate de reparații simultane însumând până la 25 de vehicule (camioane sau semiremorci) în fiecare zi.

Sediul Ford Trucks beneficiază de o suprafață dedicată de 17.000 mp, cu o vizibilitate ridicată de pe autostradă, împărţită după cum urmează: o clădire de aproape 3.900 mp (amprenta la sol), parcare (pentru stocuri de vehicule, parcare betonată) – 13.000 mp, suprafața totală a birourilor – aproape 1.700 mp, suprafața totală a service-ului şi depozitului de piese de schimb – aproape 3.000 mp.

Service-ul autorizat Ford Trucks este complet renovat și modernizat conform standardelor corporatiste și tehnice ale Ford Trucks, cu 9 linii de lucru: 7 linii de reparații cu elevatoare, 1 pentru ITP (inspecție tehnică periodică) și 1 linie de spălare a camioanelor.

Obiectivul Ford Trucks este de a realiza o penetrare a pieţei de peste 6% din volumele totale ale segmentelor sale țintă. De la anunţul oficial al lansării, în decembrie 2016, un număr considerabil de unități Ford Trucks a fost livrat clienților români importanţi, printre care se află Vlase International, care a avut un feedback excelent după perioada de testare.

În plus, compania a fost anunțată ca fiind câștigătoarea unui lot de 16 autobasculante 8×4 într-o licitație importantă, o recunoaștere a produselor Ford Trucks extrem de competitive (specificații tehnice și poziționarea prețurilor). Esenţiale pentru strategia de dezvoltare a vânzărilor a companiei Cefin rămân amprenta și acoperirea națională. Compania va acoperi toată piața din România cu personalul propriu de vânzări, estimat a ajunge la 24 de persoane până în primul trimestru al anului 2018.

Prezența în cele mai importante zone ale țării va fi asigurată de sucursalele existente ale Cefin Trucks (București, Arad, Deva și Timișoara – deja operaționale) și de către sediile partenerilor, acționând sub un mandat limitat ca furnizor de servicii postvânzare, piese de schimb, întreținere, reparații.

Zona de service este autorizată și dotată în conformitate cu standardele recomandate de producător, oferind toate serviciile de garanție sau postgaranție pentru modelele Ford Trucks.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.