GEFCO Romania si GEFCO Bulgaria isi consolideaza pozitia in Europa de S-E

 

GEFCO Romania a participat, alaturi de GEFCO Bulgaria, la cea de-a cincea ediţie a Targului International de Transport si Logistica din Bulgaria, desfasurat la Sofia, in perioada 28 februarie-2 martie 2012. Prin aceasta participare, GEFCO Romania isi confirma pozitia de referinta in regiune si devine unul dintre punctele strategice ale grupului in Europa de Sud-Est.

“Suntem bucurosi sa luam parte la acest targ important alaturi de colegii nostri bulgari. Continuam sa ne intarim parteneriatul si excelenta noastra colaborare cu GEFCO Bulgaria, cu scopul de a ne dezvolta si consolida portofoliul de clienti din regiune. Vrem sa promovam serviciile si solutiile noastre de inalta calitate si in afara pietei romanesti si sa consolidam pozitia companiei noastre ca jucator de referinta pe piata Est-europeana” – a declarat Christophe de Korver, managing director al GEFCO Romania.

“Colaboram cu GEFCO Romania pe mai multe proiecte si suntem bucurosi sa ne prezentam capacitatile si experienta in timpul acestui targ. Oferim solutii customizate si combinam cu succes know-how-ul echipelor noastre locale, aducand valoare in beneficiul clientilor nostri. Toate acestea contribuie la transformarea GEFCO intr-un mare succes la nivel regional”, a declarat Aleksander Raczynski, managing director GEFCO Bulgaria.

GEFCO Romania si GEFCO Bulgaria au avut un stand comun in cadrul Targului International de Transport si Logistica din Sofia, unde cele doua subsidiare au prezentat cateva dintre proiectele lor comune recente. Printre acestea se numara cursele regulate de transport de grupaj RO-BG, solutiile comune de transport de vehicule, suportul oferit de GEFCO Romania pentru stabilirea subsidiarei din Bulgaria etc.

Principalele obiective ale GEFCO Romania pe piata bulgareasca includ consolidarea parteneriatului cu GEFCO Bulgaria, cresterea imaginii GEFCO in Bulgaria si dezvoltarea portofoliului de proiecte si clienti. (R.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.