Grav accident pe A1: Un microbuz a izbit un camion, 11 pasageri raniti

 

Un grav accident de circulatie, soldat cu 11 persoane ranite, dintre care doua grav, s-a produs luni dimineata, in jurul orei 5:30, pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, pe sensul de mers spre Capitala, la kilometrul 72, unde un microbuz ce transporta calatori s-a ciocnit cu un camion.

Din informatiile furnizate de Centrul Infotrafic, accidentul s-a produs din vina soferului microbuzului, care nu a pastrat distanta corespunzatoare in mers si a izbit din spate cel de-al doilea vehicul. Traficul rutier in zona nu a fost afectat.

In ultimele luni, in Romania s-au produs mai multe accidente grave in care au fost implicate microbuze ce transportau pasageri, iar vinovati au fost soferii acestora. Ultimul dateaza din 1 septembrie, cand 7 pasageri ai unui microbuz au fost raniti dupa ce autovehiculul s-a ciocnit cu un alt autoturism, pe DN 68B, intre Deva si Hunedoara. Accidentul s-a produs din cauza ca soferul microbuzului nu a acordat prioritate celuilalt autoturism. De asemenea, pe 26 august, 9 persoane au fost ranite in urma unui accident produs la iesirea din Timisoara spre Cenad, dupa ce un microbuz a intrat intr-un tractor cu remorca. In 18 august, un microbuz s-a ciocnit cu o duba in judetul Buzau, pe E 85 A, accidentul soldandu-se cu 2 morti si 13 raniti.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.