GXO consolidează logistica pentru The Quality Group

GXO consolidează logistica pentru The Quality Group. O nouă unitate ultramodernă în nord-vestul Germaniei va găzdui operațiunile de livrare pentru comenzile D2C ale clienților.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO), cel mai mare furnizor de logistică contractuală pur-play din lume, a anunțat astăzi că a fost selectat pentru a gestiona pregătirea comenzilor direct-pentru-consumatori pentru The Quality Group, un lider de piață în domeniul suplimentelor nutritive, în cadrul facilității sale ultramoderne din Dormagen, care reprezintă o rampă de lansare pentru extinderea GXO în Germania.

„Suntem încântați să ne asociem cu The Quality Group pentru a sprijini operațiunile de livrare pentru clienții săi din Germania”, a declarat Heiko Oberländer, director general al GXO în Germania. “Acest nou parteneriat se potrivește perfect, deoarece GXO și The Quality Group împărtășesc un angajament comun pentru eficiență excepțională pentru seviciile catre clienți. Suntem încântați să ne extindem operațiunile în Germania cu soluțiile noastre tehnologice, personalizate și agile pentru clienți și așteptăm o creștere continuă pe această piață importantă.”

GXO folosește noul centru logistic din Dormagen pentru a sprijini creșterea afacerii noului său client. Regiunea Düsseldorf (un centru important al logisticii din Germania) este o locație ideală de unde GXO poate satisface cererea clienților finali pentru The Quality Group. GXO va furniza servicii care includ recepția camioanelor, depozitarea și reaprovizionarea de la fabrica The Quality Group. Pentru livrări, GXO va pregati, va ambala, va efectua controale de calitate,va scana și va incarca coletele în camioane pentru a le expedia către consumatorii din Germania.

Extinderea GXO în Germania aduce o nouă abordare, o nouă energie și mai multe opțiuni pe piața de logistică. Există o cerere din ce în ce mai mare în multe sectoare – atât pentru retail, cât și pentru livrarile B2B – de a se asocia cu GXO pentru tehnologia, amploarea și expertiza sa de vârf din industrie.

GXO in Germania

GXO activează în 15 țări din Europa continentală de peste 25 de ani, deservind clienți din industriile de comerț electronic, modă, bunuri de larg consum și bricolaj. În Germania, GXO deservește clienti precum sOliver, Dextro și Ghostbike, cat și și companii globale precum Kellogg. De asemenea, GXO deservește direct piața germană din Polonia și Republica Cehă pentru companii precum Zooplus și colaborează în întreaga Europă și la nivel mondial cu companii germane de top precum Henkel, BASF, Bayer și OBI pentru a le sprijini operațiunile logistice. În prezent, compania are aproximativ 34.000 de angajați în aproximativ 500 de locații din întreaga regiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.