GXO experimentează în depozit roboți cu inteligență artificială

GXO implementează o platformă avansată pentru a face procesele de depaletizare și repaletizare mai sigure și mai eficiente pentru un important brand din industria cosmeticelor. Roboții folosesc IA pentru a analiza datele în timp real și pentru a îmbunătăți performanța.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GXO colaborează cu Dexterity, care utilizează inteligența artificială pentru a opera roboți cu capacități asemănătoare celor umane pentru a depaletiza, eticheta și repaletiza coletele, optimizând procesele de intrare și ieșire din depozit. Deoarece acești roboți inteligenți utilizează IA, ei nu necesită practic nicio instrucțiune sau configurare înainte de implementare, iar aceștia se autoinstruiesc la locul de muncă, îmbunătățindu-și performanța cu fiecare operațiune. Implementarea roboților pentru aceste sarcini sporește eficiența operațională și siguranța, eliberând în același timp membrii echipei pentru a se concentra pe activități cu valoare adăugată mai mare.

„Suntem lideri în ceea ce privește integrarea automatizării în lanțurile de aprovizionare ale clienților noștri, pentru a-i ajuta să se dezvolte și să-și îndeplinească obiectivele strategice. Acest program pilot este deosebit de interesant, deoarece combină robotica avansată cu inteligența artificială și învățarea automată într-o aplicație practică pentru a face operațiunile de depozitare mai sigure, mai productive și mai eficiente”, a declarat Adrian Stoch, chief Automation officer, GXO

Samir Menon, directorul executiv al Dexterity, a declarat: „GXO este în prima linie în ceea ce privește utilizarea tehnologiei pentru a atinge performanțe operaționale superioare. Suntem mândri să îi sprijinim cu roboți care sunt inteligenți, rapizi și ușor de implementat de echipa lor în operațiunile lor de depozitare.”

Adaptabilitatea roboților înseamnă că aceștia pot fi implementați rapid în operațiuni dintr-o gamă largă de industrii. Această tehnologie adaptabilă este extrem de flexibilă și poate fi implementată fie ca o soluție de sine stătătoare într-o operațiune manuală anterioară, fie într-un depozit foarte automatizat, reprezentând următorul capitol în automatizarea lanțului de aprovizionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.