GXO Logistics, nou contract multi-anual cu zooplus

GXO se Extinde cu zooplus pentru a Lansa un Centru de Ecommerce Automat în Republica Cehă. Noul contract multi-anual stabilește utilizarea ambalajelor 100% reciclabile.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GXO Logistics a anunțat un nou contract multi-anual cu zooplus, cel mai mare retailer european de hrană pentru animale de companie și accesorii, care operează în 30 de țări europene. Acordul include proiectarea, implementarea și managementul unui nou centru automatizat de Ecommerce în Bor, Republica Cehă. Noua facilitate va permite zooplus AG să răspundă cererii în creștere ale clienților din Europa Centrală și de Vest.

„Din 2018, am colaborat cu zooplus pentru a încânta clienții prin operațiuni de depozitare avansate din punct de vedere tehnologic, care pun oamenii și mediul pe primul loc. Împreună cu zooplus, așteptăm cu nerăbdare să oferim clienților săi din Europa servicii de cea mai înaltă calitate”, a declarat Jean Luc Bessade, director general GXO pentru Europa Centrală și de Est. 

Operațiunile GXO pentru zooplus sunt planificate să înceapă în al treilea trimestru al anului 2022 într-un centru de distribuție nou construit de 60.000 de metri pătrați, cu o echipă de 700 de angajați. Centrul de distributie va folosi procese automate de ambalare și sortare, precum și tehnologie cu conveioare care creste siguranța, sporind în același timp productivitatea. GXO se așteaptă, de asemenea, să își reducă amprenta de carbon, reducând la minimum utilizarea ambalajelor cu până la 100% materiale reciclabile.  

„Creșterea puternică a vânzăriilor online în sectorul de produse pentru animale de companie necesită capacități operaționale sporite pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Est”, a declarat Christian Neumayer, directorul departamentului de Fulfilment și Calitate de la zooplus. „Suntem încântați să ne extindem parteneriatul cu GXO, care susține și mai mult valorile companiei de orientare catre client și întărește fiabilitatea, rezistența și eficiența platformei noastre logistice. Acum vom putea să creștem semnificativ capacitatea noastră zilnică de livrare și să răspundem mai rapid și personalizat la diferențele regionale conform nevoilor clienților, pentru a putea creste în continuare într-o configurație automatizată și ecologică.”

GXO tinde să fie un etalon pentru Mediu, Comunitate și Guvernanță (ESG) de-a lungul lanțului de aprovizionare. GXO a primit un rating ESG „AA” de la MSCI, un furnizor de top pentru cercetare bazata pe indici si analize, plasând GXO la cel mai înalt nivel din industrie.

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume pe o piață totală adresabilă de 430 de miliarde de dolari, care beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, automatizării și externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă divers, de talie mondială pentru aproximativ 95.000 de membri ai echipei din peste 860 de locații de depozitare, însumând aproximativ 18.5 milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu companiile de top din lume pentru a rezolva provocări complexe de logistică cu soluții avansate tehnologic pentru lanțul de aprovizionare și comerțul electronic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO este în Greenwich, Connecticut, SUA. Vizitați GXO.com pentru mai multe informații și conectați-vă cu GXO pe LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram și YouTube.

Referitor la declaratiile anterioare

Acest comunicat de presă include declarații prospective în sensul secțiunii 27A din Securities Act din 1933, așa cum a fost modificată, și al secțiunii 21E din Securities Exchange Act din 1934, așa cum a fost modificată. Toate declarațiile, altele decât declarațiile de fapt istoric, sunt sau pot fi considerate a fi, declarații prospective, inclusiv declarațiile de mai sus cu privire la momentul și domeniul de aplicare al operațiunilor pentru clientul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.