GXO extinde parteneriatul de lungă durată cu Mega Image

GXO își prelungește și extinde serviciile de distribuție de la depozite la magazine pentru lanțul de supermarketuri Mega Image în România.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Diferența GXO este o combinație de tehnologie, dimensiunea operatiunilor și expertiză care facilitează excelența lanțului de aprovizionare pentru clienții din întreaga lume. Printre exemple se numără serviciile de transport optimizate și realizarea unor obiective ambițioase de mediu, sociale și de guvernanță (ESG). 

„GXO colaborează cu Mega Image, din 2017. Suntem încântați să adăugăm noi servicii de transport la parteneriatul nostru cu Mega Image și să ne mărim treptat flota până la 35 de camioane, în 2023″, a declarat Victor Ghiurea, director Dezvoltare GXO în România.

În România, GXO testează utilizarea de folii flexibile de panouri solare pe acoperișurile camioanelor pe care compania le operează pentru clienții care comercializeaza bunuri de larg consum. Energia generată de aceste folii de panouri solare ajută la alimentarea cu energie a echipamentelor vehiculelor. Primele rezultate ale testului, lansat în noiembrie 2022, arată un potențial de reducere a emisiilor anuale de CO2 de peste 700 de kilograme pe camion. Panourile solare pentru camioane reduc cu 5% consumul de combustibil. GXO a fost printre primii furnizori de servicii logistice din România care au folosit CNG pentru alimentarea camioanelor, ceea ce reduce cu 30% emisiile de gaze cu efect de seră și cu 95% emisiile de oxizi de azot. 

Despre GXO în România 

Din 2007, GXO deservește branduri locale și branduri internaționale în România, în sectoare precum alimente și băuturi, retail și e-commerce, cu scopul de a crea oportunități pentru cele mai bune companii din lume. Compania gestionează depozitarea și distribuția în mai multe depozite din țară și are o echipă de peste 650 de angajați, cu care operează o suprafață totală de aproximativ 100.000 de metri pătrați și procesează peste 200.000 de tone de produse anual. Aceste centre oferă servicii de depozitare la temperatură controlată, de preluare a comenzilor, co-ambalare, gestionare completă a retururilor, livrare la magazine de proximitate (disponibilă la nivel național) și livrare în 24 de ore.

Despre Mega Image

Mega Image este cel mai important lanț de supermarketuri din București, deservind clienții la nivel național sub mărcile Mega Image, Shop & Go și Gusturi Românești. Mega Image oferă alimente proaspete, produse și sfaturi de calitate și sănătoase, precum și un sortiment unic de mărci proprii. Echipa este pasionată de un stil de viață sănătos și se implică în cauze sociale care contează pentru comunități, se preocupă de oameni și de diversitate și caută soluții pentru a-și reduce amprenta asupra mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.