Hankook echipează modelul 100% electric Hyundai IONIQ 6 cu Ventus S1 evo 3 ev

Producătorul de anvelope premium Hankook echipează modelul Hyundai IONIQ 6, ca dotare de serie, cu anvelopele Ventus S1 evo 3 ev, dezvoltate specific de către companie pentru autovehiculele electrice.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Datorită rezistenței reduse la rulare, greutății scăzute și designului robust, aceste anvelope vin în întâmpinarea cerințelor speciale ale autovehiculelor cu propulsie 100% electrică. Hankook pune la dispoziție anvelopele pentru IONIQ 6 la dimensiunea 225/55 R 18  W.

„Încrederea acordată de Hyundai anvelopelor noastre premium și decizia de a utiliza Ventus S1 evo 3 ev la noul model electric de top ne bucură foarte mult”, a spus Sanghoon Lee, președintele Hankook Tire Europe. „Este un pas nu doar în direcția extinderii activității Hankook de echipare originală ci reprezintă și o contribuție la transformarea mobilității, înspre electromobilitate.”

Autovehiculele electrice, așa cum este Hyundai IONIQ 6, impun, datorită caracteristicilor lor, cerințe diferite pentru anvelope, față de autovehiculele cu motor cu ardere internă. Se remarcă în special o rezistență redusă la rulare și o greutate scăzută, pentru a face posibilă autonomia de peste 550 de kilometri per încărcare a modelului Hyundai IONIQ 6. De asemenea, autovehiculele electrice au o greutate mai mare, datorită bateriei integrate, ceea ce solicită de la anvelope o forță portantă mai mare. Inginerii Hankook au reunit exact aceste cerințe în modelul Ventus S1 evo 3 ev. Carcasa dublu-strat, alcătuită din fibre speciale înalt performante oferă acestor anvelope stabilitatea lor foarte bună, la o masă proprie relativ mică, raportat la dimensiune. Mai mult, amestecul pentru suprafața de rulare de la Ventus S1 evo 3 ev este conceput special pentru cuplurile motoare mari pe care le generează autovehiculele electrice și oferă o aderență excelentă, atât pe carosabilul umed cât și pe cel uscat

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.