Horaţiu Cosma de la Pro Infrastructură, secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Horaţiu Cosma, de la Asociația Pro Infrastructură, a fost numit, în 6 ianuarie, secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Horaţiu Cosma

Anunțul a fost făcut de ministrul Cătălin Drulă, care la rânsul său a fost în această asociațioe, pe care a și condus-o înainte de a intra în politică și a fi ales, în decembrie 2016, în primul său mandat de deputat.

Iată mesajul ministrului Drulă, pe pagina sa de Facebook:

„(…) Astăzi am făcut prima numire de secretar de stat, pe Horațiu Cosma, care se va ocupa de domeniul rutier. Horațiu s-a alăturat Asociației Pro Infrastructură în 2014, apoi în 2016 a activat în calitate de consilier în Cancelaria premierului Dacian Cioloș și în ultimii 4 ani, a fost consilier parlamentar cu atribuții legate de comisia de Transporturi din 2017.

Horațiu este omul pe care îl poți trezi la trei noaptea să îți spună stadiul oricărei autostrăzi, pozițiile kilometrice, soluțiile tehnice, blocajele birocratice care trebuie rezolvate, stadiul plăților, al exproprierilor și tot ce ține de domeniul investițiilor mari publice.
Am mare încredere că împreună vom accelera șantierele existente și ne vom asigura că cele viitoare pornesc cu premise de eficiență crescută față de trecut.
 
Vom reveni în zilele și săptămânile următoare cu concluziile analizelor detaliate și cu echipa completă.
 
Construcția abia începe”.
 
Horațiu Cosma a postat și el următorul mesaj pe pagina sa de Facebook:
 
„Astăzi am fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Îi mulțumesc pentru încredere ministrului Cătălin Drulă și mă angajez alături de el în această misiune.
 
În 2014 m-am alăturat Asociației Pro Infrastructură, apoi, din 2016, am activat în calitate de consilier în Cancelaria premierului Dacian Cioloș și consilier parlamentar cu atribuții legate de comisia de Transporturi din 2017.
 
Prioritățile mandatului vor fi eficiența, reforma și profesionalizarea Transporturilor din România, iar domeniul pe care îl voi coordona eu este infrastructura rutieră.
 
Vom depune toate eforturile pentru ca proiectele existente de autostrăzi și drumuri să continue în ritm accelerat și ca cele noi să prindă viață în cel mai scurt timp posibil.
 
Mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru criticile constructive, de care nu m-aș lipsi pentru nimic în lume”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.