IDS: Cardul de combustibil pentru camioane a eliminat complet furturile

1

Cardul de combustibil pentru camioane, lansat în premiera națională acum 18 luni de International Diesel Service, a eliminat complet fraudele la carburanți.

  • Cardul contactless de carburant pentru camioane a inregistrat cifre de securitate impresionante; in 18 luni de la introducerea in premiera a acestui sistem, in Romania, nu a fost inregistrat niciun caz de frauda sau fraudare a platilor; 
  • Datorita cipului securizat incorporat, cardul de carburant este imposibil de copiat, fiind singurul produs de acest gen de pe piata care ofera tranzactii 100% securizate; 
  • International Diesel Service dispune de o retea de peste 600 de statii automate de alimentare in Europa, dedicate necesitatilor de alimentare cu combustibil ale companiilor de transport rutier international si pe distante lungi;
  • IDS este singura companie de pe piata cu un card de carburant care este complet online

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

International Diesel Service (IDS), lider de piață în domeniul securității cardurilor de carburant, și parte integrantă a Kuwait Petroleum Corporation, raportează că la optsprezece luni de la introducerea cardurilor sale de carburant contactless pentru camioane nu a fost înregistrat niciun caz de fraudă sau de fraudare a plăților. Datorită cipului securizat încorporat, cardul de carburant este imposibil de copiat și, în combinație cu celelalte măsuri preventive luate de IDS, este singurul card de pe piață care oferă tranzacții 100 % securizate.

Lider de piață în domeniul securității cardurilor de carburant, IDS a fost primul jucător care a incorporat un cip cu unde radio (RFID) în cardurile de carburant, care permite autorizarea în timp real pentru fiecare tranzacție. Cardurile IDS reprezintă soluția de vârf pentru sectorul transporturilor. Cardul de proximitate este „citit” atunci când este ținut în fața terminalului de plată, după care se introduce codul PIN, iar tranzacția fiind autorizată central. Cipul încorporat face cardurile nu doar mai rapide și mai ușor de utilizat – funcționând la fel ca orice card bancar contactless –, ci și extrem de sigure.

„Carburantul rămâne un produs foarte atrăgător pentru autorii de fraude. Suntem extrem de mândri să raportăm că IDS nu a avut niciun caz de fraudă cu carduri. Cardurile noastre de carburant sunt la fel de sigure ca și cardurile bancare și sunt cea mai sigură soluție disponibilă de pe piață. Falsificarea este imposibilă, deoarece cardul nu poate fi copiat, prin urmare infractorii nu pot suprima tehnologia pe care o folosim”, declară Vincenzo Maniaci, director global de afaceri responsabil cu cardurile în cadrul Q8.

IDS este una dintre cele mai mari companii de furnizare de carduri de combustibil din Europa, care oferă și o serie de măsuri inteligente pentru tranzacții sigure desfășurate la cele 600 de stații europene. În prezent, clienții își pot gestiona și configura online toate cardurile de carburant pentru camioane și șoferi prin intermediul iAccount, sistemul bine organizat și ușor de utilizat pentru gestionarea cardurilor, cu ajutorul căruia se pot consulta cu ușurință tranzacțiile, informațiile despre credit, prețurile și informațiile despre rețea. Adițional, această funcție ajută clienții mai mari să grupeze și organizeze mai clar și eficient subcontractanții.

O autorizare la stație cu o verificare online a PIN-ului împiedică efectuarea de tranzacții de realimentare care nu au fost autorizate în prealabil. Astfel, IDS este singura companie de pe piață cu un card de carburant care este complet online. De asemenea, este disponibil un sistem de plăți cu două carduri, care oferă câte un card de carburant pentru fiecare șofer și pentru fiecare camion, validand tranzacția numai atunci când sunt utilizate ambele carduri. În cele din urmă, toate tranzacțiile sunt monitorizate, iar tranzacțiile suspecte sunt identificate automat.

IDS are o echipă specializată de investigare a fraudelor care monitorizează tranzacțiile suspecte în decursul celor 365 de zile ale întregului an. Eventualele nereguli fac obiectul unor investigații ample și se semnalează organelor de poliție internaționale.

IDS, parte a Kuwait Petroleum Corporation, furnizează motorină pentru transportul național și internațional și are o rețea de peste 600 de stații automate de alimentare în Europa.

Despre International Diesel Services (IDS)

Având aproape 600 de stații în locații-cheie din întreaga Europă, inclusiv la puncte de trecere a frontierelor și în centre importante de transport și de tranzacționare, IDS este o companie dedicată necesităților de alimentare cu combustibil ale companiilor de transport rutier internațional și pe distanțe lungi.

Toate stațiile sunt deschise non-stop și sunt ușor accesibile camioanelor. IDS le oferă clienților săi soluții de securitate și de control de vârf la nivelul pieței pentru tranzacțiile cu carburant. Fiind singurul furnizor cu carduri de carburant 100 % sigure, IDS oferă protecție maximă liniei principale de cheltuieli a companiilor de transport.

Împreună cu o linie de produse de înaltă calitate și servicii suplimentare, IDS este unul dintre cei mai importanți furnizori de carduri de carburant din Europa. IDS face parte din Kuwait Petroleum International, o filială a Kuwait Petroleum Corporation, unul dintre cei mai mari producători de petrol din lume.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.