Ionuț Mișa de la ANAF, numit secretar de stat la MFP

ionut-misa 3Ionuț Mișa, şeful Direcţiei Mari Contribuabili din cadrul ANAF, a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor.

Decizia premierului Sorin Grindeanu a fost publicată luni seară în Monitorul Oficial.

Ionuţ Mişa s-a născut pe 7 ianuarie 1975 și a ocupat funcţia de director al Administraţiei Finanţelor Publice din Eforie, până în 2005, când a fost numit şef al Serviciului de Îndrumare, Colectare Venituri.

Ulterior, el a devenit şeful Serviciului Gestionare Registru Contribuabili şi Dosare Fiscale-Persoane Fizice, din cadrul AFP Constanţa. Din anul 2009, a preluat conducerea Administraţiei Finanţelor Publice Constanţa.

Din februarie 2013, Mișa a devenit şeful Direcţiei Mari Contribuabili din ANAF. În august 2014, Ionuţ Mişa a fost numit în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Loteria Română.

Ionuț Mișa este din Constanța, este căsătorit şi are trei copii.

MO-numire-Ionut-Misa

Totodată, prim-ministrul i-a numit pe Valer Marian Ionescu și Oana Popescu în funcții de secretari de stat la Ministerul Muncii și Justiției Sociale, în locul Iolandei Mihaela Stăniloiu, respectiv Oanei Silvia Țolu, eliberate din funcție.

Prin alte decizii, au fost eliberați din funcție, la Ministerul Fondurilor Europene, secretarul general Virgil Lucian Buțiu și secretarul general adjunct Camelia Mihaela Izvoran.

De asemenea, Sorin Grindeanu a eliberat-o, la cerere, pe Oana Bogdan din funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii și Identității Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.