Israel în război. Wizz Air și-a anulat zborurile către și dinspre Tel Aviv

Wizz Air și-a anulat toate zborurile către şi dinspre Tel Aviv, începând din 8 octombrie, la o zi după ce Israelul şi Fâşia Gaza au intrat din nou în război. 

Amintim că aripa militară a mişcării islamiste palestiniene Hamas a lansat o ofensivă surpriză, cu mii de rachete şi luptători infiltrați pe teritoriul israelian, pe uscat, pe mare şi pe calea aerului.

Informarea companiei aeriene:

„Ca urmare a situaţiei din Israel, am anulat zborurile către şi dinspre Tel Av, din 8 octombrie. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectaţi, prin e-mail sau SMS, şi le oferă opţiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum şi pentru cazare. Recomandăm pasagerilor care şi-au rezervat biletele prin agenţii de turism sau platforme online să apeleze la acestea, pentru modificări ale rezervărilor. Continuăm să monitorizăm situaţia îndeaproape şi suntem în legătură cu autorităţile relevante. Wizz Air îşi cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranţa şi securitatea pasagerilor, echipajelor şi aeronavelor sunt prioritatea sa numărul unu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.