Kuehne + Nagel a achizitionat RH Freight

 

Kuehne + Nagel a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca a incheiat un acord pentru a achizitiona actiunile Rennies Investment Limited (RH Freight), Marea Britanie, in conformitate cu strategia de dezvoltare si cu obiectivul de a-si extinde in mod semnificativ reteaua rutiera europeana.

 

Rennies Investiment Limited, cu sediul in Nottingham, a fost infiintat in urma cu 40 de ani si este lider de piata in transportul marfurilor in regim de grupaj intre Europa continentala si Marea Britanie.

Compania are 630 angajati in 17 locatii din Regatul Unit si in doua depozite din Finlanda. Prin intermediul hub-urilor din Nottingham si din Sud-Estul Londrei, RH Freight manipuleaza 425 000 transporturi de marfa pe an si opereaza 32 de destinatii europene zilnic.

Pe langa activitatile sale de baza, RH Freight este, de asemenea, activa in transportul maritim si in transportul aerian, precum si in contract logistic, cu 30.000 mp spatiu de manipulare in administrare.

\”Avand in vedere orientarea sa catre client, in expertiza si in concentrarea pe liniile zilnice catre destinatii europene, RH Freight se potriveste perfect cu strategia lui Kuehne + Nagel de a-si extinde reteaua rutiera europeana si de a oferi clientilor sai produse de inalta calitate in ceea ce priveste transportul rutier\”, a declarat Dirk Reich, Vicepresedintele Kuehne + Nagel International, responsabil cu Logistica transportului Rutier si Feroviar. \”In plus, aceasta achizitie este un pas important pentru continuarea imbunatatirii pozitiei Kuehne + Nagel ca si un furnizor de servicii logistice integrate in Marea Britanie\”, a adaugat el.

\”In ultimii ani, ne-am extins considerabil oferta serviciilor noastre si am castigat un avantaj competitiv datorita operatiunilor europene puternice. Pentru a avea si mai mult succes in viitor, trebuie sa le oferim clientilor nostri o solutie globala one-stop. Combinand punctele forte si capacitatile internationale cu Kuehne + Nagel vom oferi un mare avantaj clientilor nostri si vom genera o situatie de castig pentru ambele companii si pentru angajatii lor\”, a declarat, de asemenea, Ian Baxter, Directorul General al Grupului RH.

Tranzactia este supusa aprobarii autoritatilor relevante anti-trust.

Cu aproximativ 55,500 de angajati in 900 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.