Kuehne+Nagel se extinde

 

Inca din 2007, Kuehne+Nagel si-a extins continuu reteaua de grupaj european, atat prin cresterea organica cat si prin achizitii strategice. Azi, reteaua companiei are linii de grupaj in 38 de tari de-a lungul intregului continent. Aceasta se bazeaza pe un hub central in Haiger, Germania, si pe alte sapte hub-uri regionale. In plus fata de cele 300 de conexiuni internationale, Kuehne+Nagel detine si retele de distributie locale pe piete cu o economie puternica, precum cele din Germania sau Franta.

 

Pentru a optimiza timpul de tranzit in cadrul retelei, operatorul va creste frecventa de plecare si numarul liniilor directe intre centrele economice europene. In prezent, exista linii directe intre Poznan si Strasbourg, Stuttgart si Milano, precum si intre Munchen si Bologna.

\”Vom adauga o noua linie directa internationala in fiecare saptamana in urmatorii patru ani, cu obiectivul de a oferi 500 de linii programate in intreaga Europa pana in 2014\”, a declarat Dirk Reich, membru al consiliului de administratie al Kuehne+Nagel International AG.

Managementul central al retelei situat in sediul din Schindellegi, Elvetia, se va ocupa de planificare, control si supravegherea activitatii retelei. Aceasta centralizare si transparenta totala ii permite lui Kuehne+Nagel optimizarea conexiunilor si a timpului de tranzit, astfel incat sa conduca la un nivel de calitate superior.

Introducerea produsului ”KN Euro-Line” este importanta pentru extinderea retelei terestre. Printre caracteristicile acestui produs se numara structura clara a tarifelor si a tabelelor cu privire la timpul de tranzit. Acesta este suplimentat de ”KN-Line Euro Express” (cu un timp de tranzit mai scurt decat cel standard) si ”KN Euro-Line Express 12” (un timp de livrare mai scurt si livrare inainte de ora 12:00 am). Pe langa transporturile de grupaj normale, clientii pot cere sa li se transporte si cantitati de pana la 32 kg, folosind programul ”KN Parcel”.

Incepand cu luna ianuarie 2011, Kuehne+Nagel, impreuna cu furnizorii sai strategici, doi furnizori cu experienta in gruparea marfurilor, vor introduce treptat acest serviciu in Europa. Operatorul castiga teren in afacerea transporturilor in regim de grupaj cu ”KN Euro-Line Climate Neutral”, care ofera o gama intreaga de servicii eco-friendly, avand ca principal scop reducerea energiei de gaze cu efect de sera.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.