LSD Group devine noul chiriaș al comunității Globalworth

Globalworth a semnat cu LSD Group, o companie românească de construcții și amenajări, un contract de închiriere pentru Globalworth Plaza. Noul chiriaș are sediul în București și activează în 9 țări din regiune. Tranzacția a fost încheiată pe o perioadă de 6 ani, pentru o suprafață totală de 1.200 metri pătrați, în clădirea de birouri situată pe șoseaua Pipera. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Prezența LSD Group în CEE a permis finalizarea cu succes a peste 175.000 mp de amenajări în peste 250 de proiecte. Compania are un portofoliu diversificat de clienți, precum: Bursa de Valori București, Burger King, Guerlain, HTEC, Kaufland, KFC, LPP, Metro, Montblanc, Pepco, Popeyes, Profi, Starbucks și Wittchen.  

„Suntem încântați să urăm bun venit Grupului LSD în comunitatea noastră ca partener în clădirea de birouri Globalworth Plaza. Noul sediu al companiei va fi situat în cea mai dinamică zonă de afaceri din București, Globalworth District, și va oferi angajaților săi un mix ideal de spații de lucru și de relaxare. Avem toată încrederea că vor găsi mediul de lucru productiv, confortabil și creativ pe care îl doresc”, a declarat Costin Barbu, senior leasing manager la Globalworth România.

„Relocarea in clădirea de birouri Globalworth Plaza marchează un moment important în creșterea și evoluția LSD Group. Această mutare reprezintă un pas semnificativ în strategia de expansiune multinațională, reflectând dezvoltarea companiei atât în România, prin investițiile multiple din ultimii ani, cât și global, prin operațiunile internaționale estimate să contribuie cu peste 30% la veniturile noastre până în 2024. Esențial pentru această creștere este angajamentul de a sprijini antreprenorii, prin experiența pe care o oferim clienților sub conceptul „Make it real”. Noul spațiu modern de birouri este conceput pentru a susține comunicarea și colaborarea, elemente primordiale pentru echipa noastră”, afirmă Bogdan Haiduc, CEO al LSD Group.

Globalworth Plaza este o clădire de birouri clasa „A” cu o vizibilitate excelentă, localizată în nordul Bucureștiului, la intersecția Bulevardului Barbu Văcărescu cu Șoseaua Pipera. Clădirea este al treilea cel mai înalt turn situat în noul Central Business District, iar printre chiriașii săi se numără Anima, Cegedim, AC Nielsen, Coface Romania, Patria Bank, Printec, Brinks, Gothaer, GTS, Dover Business Services Europe, Teilor și CCC. Globalworth Plaza a fost complet renovată, în 2017, și a primit acreditarea BREEAM Excellent.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală și de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM. A devenit principalul investitor pe piața imobiliară de birouri din CEE prin poziția sa de lider de piață atât în Polonia, cât și în România. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale de înaltă calitate, în locatii premium, care generează venituri din închirierea de spatii către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 250 de profesioniști în Cipru, Guernsey, Polonia și România, portofoliul companiei are o valoare totală de 3,1 miliarde de euro, la 30 iunie 2023. Aproximativ 96,9% din portofoliu este reprezentat de active producătoare de venit, predominant în sectorul de birouri și închiriate către aproximativ 700 de companii naționale și multinaționale. În Polonia, Globalworth este prezentă în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice, în timp ce în România proprietățile se regăsesc în București, Timișoara, Constanta, Pitești, Arad, Oradea și Târgu-Mureș.

LSD Group, cu sediul în București, este o companie de contractări generale aflată în creștere rapidă, fiind renumită pentru soluțiile sale complete în industria serviciilor de construcții și a amenajărilor interioare. Cu o prezență puternică în regiunea Europei Centrale și de Est, compania operează în Serbia, Bulgaria, Macedonia de Nord, Croația, Bosnia, Polonia, Ungaria și Republica Moldova. În ultimii 16 ani, echipa noastră multinațională de peste 150 de profesioniști a livrat cu succes o gamă diversă de proiecte, specializate în domenii de business ca îngrijirea sănătății, divertisment, retail, birouri și depozite.

Operațiunile companiei LSD Group sunt răspândite strategic având birouri în orașe cheie, printre care București, Belgrad, Sofia și Varșovia. Angajamentul companiei de a transforma nevoile clienților noștri în realitate este înglobat în conceptul „Make it Real”. Această abordare a permis companiei să ofere în mod constant excelență în execuția proiectelor, câștigând reputația de companie preferată de contractare a acestor tipuri de servicii în regiunea în care operează.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.