Lucrări de mentenanţă până pe 15 septembrie la site-ul www.calatori.ro

CFR Călători informează că în perioada 21 august – 15 septembrie se vor realiza lucrări de mentenanță a site-ului www.cfrcalatori.ro.

sursă foto: CFR Călători

“Atenţionăm utilizatorii site-ului că în perioada menţionată pot apărea unele intermitenţe în funcţionarea tuturor aplicaţiilor, inclusiv „Mersul Trenurilor” şi “Bilete de tren online”. Cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea”, precizează reprezentanții companiei feroviare naționale.

 Modalităţi de cumpărare bilete de tren:

INFO UTILE:

  • numerele de telefon de la stațiile CFR: https://www1.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • 0219521 – info CFR rute interne plecări/sosiri București;
  • 021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti;
  • 021.314.5528 – rute internaţionale plecări/sosiri București (casa de bilete rute externe Gara de Nord Bucureşti);
  • în aplicaţia Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire;
  • înainte de plecarea la drum pot fi verificate tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro, pagina CAMERE WEB.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.