Managementul National Arena, respins a patra oara de CGMB


 

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a respins din nou, miercuri, proiectul de hotarare privind concesionarea managementului Stadionului National Arena, dupa alte trei refuzuri in tot atatea sedinte.

 

Suparat, primarul general Sorin Oprescu a amenintat ca va afisa pe toti peretii primariei \”toate pilele care au venit sa ceara magazine si spatii comerciale la stadion\”. Insa acest lucru nu ii va asigura votul necesar aprobarii proiectului.

Mircea Raicu, viceprimarul PDL al Capitalei, a motivat votul negativ prin faptul ca documentul nu a fost distribuit pentru studiu consilierilor generali. \”Nu este vina noastra; eu personal am cerut proiectul de hotarare inainte de sedinta si nu l-am obtinut\”, a spus el. Inainte de inceperea sedintei de consiliu, el a declarat, intr-o conferinta, ca \”asa cum arata proiectul, domnul Oprescu planuieste “Operatiunea gazonul 2”\”. El a mentionat ca grupul pe care il reprezinta “sustine proiectul de a delega managementul stadionului, dar nu in conditiile in care vrea domnul Oprescu sa se intample acest lucru. Nu este vorba despre orgolii, vrem doar sa evitam un nou esec ca acela de la inaugurarea stadionului\”.

Raicu a argumentat ca majoritatea din CGMB nu a cerut altceva decat concesionarea catre o firma specializata, al carei nume sa garanteze ca poate administra un stadion ca National Arena. \”Nici pana in ziua de astazi domnul primar nu a venit cu solutii concrete. In plus, conditiile trebuie sa fie avantajoase, atat pentru firma care preia managementul, cat si pentru municipalitate\”, a mai spus Raicu.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.