Mancare, vin si filme olandeze in avioanele KLM

 

Toate zborurile cu plecare din Amsterdam, operate de KLM in lunile octombrie si noiembrie, vor celebra festivalul ‘Din Olanda’, astfel ca pasagerii vor primi un serviciu cu ‘gust de Olanda’ pe timpul calatoriei.

Astfel, cei ce calatoresc in World Business Class (WBC) pe zborurile intercontinentale ale KLM vor primi platouri cu mancare create de maestrul bucatar Wilco Berends, de la restaurantul De Nederlanden din Vreeland. Berends este foarte cunoscut pentru creatiile sale culinare de exceptie, ce isi au originea intr-o bucatarie care are deja o stea Michelin. Seturile de sare si piper din WBC vor fi sub forma unor saboti de lemn in miniatura – unul din faimoasele simboluri ale Olandei.

Vor fi servite mancaruri tipic olandeze si la Clasa Economic. Meniul include mai multe mancaruri specifice: varza rosie si carne de vita si o delicioasa mancare indoneziana care evidentiaza mostenirea gastronomica olandeza. Festivalul va include pentru prima data si zborurile europene. ‘Blond Amsterdam’ a creat un concept personalizat de ambalare a sandwich-urilor – ‘Din Olanda cu dragoste\’\’.

KLM va oferi la bordul avioanelor sale si vinuri olandeze. Wijnhoeve De Kleine Schorre, cea mai mare podgorie din tara localizata in Zeeland, va furniza vinurile pentru festivalul ‘Din Olanda’. Cultivatorii de vita de vie din Achterhoekse Wijnbouwersvor vor fi si ei furnizori de vin pentru festival. Conform serviciilor de inspectie olandeze, acesti cultivatori au acumulat rezultate excelente in ultimii ani cu mai multe soiuri de vinuri albe, rosii si roze. Mai mult, KLM va oferi si vinuri produse de companii olandeze din afara granitelor.

In timpul zborului, pasagerii vor putea sa aprecieze filme olandeze, programe si muzica disponibile prin intermediul sistemelor de divertisment de la bord. ‘Zi de zi transportam pasageri de nationalitati diferite. Am optat pentru conceptul ‘Olanda’ pentru ca pasagerii sa aiba posibilitatea sa experimenteze specificul olandez in timpul calatoriei. Bucataria si vinurile olandeze sunt surprinzatoare si de inalta calitate. Suntem mandri sa putem oferi toate acestea pasagerilor nostri in cadrul festivalului “Din Olanda”’, a declarat Erik Varwijk, vicepresedintele International & The Netherlands. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.