Maspex alege ca sediu Globalworth

Maspex România, unul dintre liderii pieței FMCG din România și cel mai mare investitor polonez din țara noastră în sectorul alimentar și de băuturi (unde și-a început activitatea, în 1996) a ales ca sediu, începând din această toamnă, Globalworth Campus A.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Cu 27 de ani de experiență pe piața românească și cu un vast portofoliu de produse, Maspex România este unul dintre cei mai cunoscuți producători din țară pentru categoriile de sucuri, băuturi tip nectar și băuturi răcoritoare, produse instant, snack-uri și apă minerală naturală. Compania deține mărci cunoscute și apreciate pe piață, cum ar fi: Tymbark, Bucovina, Tedi, La Festa, Salatini, Ciao, Figo, Alcalia, Arnos, Vălenii de Munte, Zubrowka.

Echipa companiei Maspex va fi găzduită într-un spațiu generos de birouri, de a cărei amenajare se va ocupa noua divizie Workplaces a Globalworth.

Linia de servicii de fit-out oferite de cel mai mare proprietar de birouri din România acoperă până în prezent mai mult de 260.000 mp de spații amenajate în toate clădirile Globalworth din portofoliul românesc și încă 30.000 mp în lucru.

Sărbătorim multiculturalismul în fiecare zi în comunitatea noastră, dar de această dată întâmpinăm tradiția în clădirile din România. Suntem bucuroși că Maspex România, producătorul apelor minerale Bucovina,  a ales să își desfășoare operațiunile în Globalworth Campus  și că putem personaliza spațiile sale de birouri în așa fel încât să satisfacă toate nevoile actuale ale echipei”, a declarat Ema Iftimie, head of Leasing al Globalworth România. 

„Datorită multitudinii de mărci, dar și a activităților asociate cu acestea, Maspex România este într-o continuă dinamică pozitivă, astfel încât încercăm să adaptăm ritmul companiei în funcție de acestea. De aceea schimbarea locației pentru birourile companiei noastre vine ca o consecință naturală și ca o măsură necesară. Așteptăm cu nerăbdare să folosim noile spații care suntem siguri că vor fi mediul adecvat pentru a ne implementa planurile și obiectivele de afaceri”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO al Maspex România, Bulgaria & Hungary Business Unit.

Complexul Globalworth Campus este un proiect important de birouri din portofoliul Globalworth și oferă chiriașilor spații axate pe durabilitate și design avangardist, încurajând inovația, relaxarea și creativitatea. Proiectul beneficiază de cele mai înalte standarde de eficiență energetică: în prezent este certificat BREEAM Excellent. Toate clădirile operabile din portofoliul Globalworth din România au certificate verzi sustenabile, demonstrând angajamentul companiei de a oferi partenerilor spații de înaltă calitate și prietenoase cu mediul înconjurător.

Un proiect de ultimă generație, care combină spațiile de birouri cu cele de retail, Globalworth Campus oferă cea mai bună experiență într-un complex de birouri. Include trei clădiri de clasă A, care găzduiesc spații de birouri extinse, un centru de conferințe care poate acomoda peste 1.200 de oameni, spații de retail și diverse alte facilități ce acoperă o zonă închiriabilă de peste 92.000 de mp. Complexul a fost construit pentru a oferi o experiență completă de muncă și până în prezent a fost ales de companii precum Amazon, Mindspace, Ademco, Stradale, Garrett Advancing Motion, Starbucks, ESRI Romania, Dell, Stefanini, P4Cards, Mazars, Chain IQ, Hoist, Garlic Bread, Delphi Diesel Systems, Carrefour, Loesche, Allianz, APS Romania, Lagardere, Unicredit Services, Ezugi, Emerson, Velocita, Universum.

Globalworth este o companie imobiliară listată, activă în Europa Centrală și de Est, cotată pe segmentul AIM al Bursei de Valori din Londra. Compania a devenit investitorul predominant în domeniul imobiliar de birouri din piața CEE, prin pozițiile sale de lider atât în Polonia, cât și în România. Globalworth achiziționează, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și active imobiliare din sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Administrat de peste 260 de profesioniști în Cipru, Guernsey, Polonia și România, valoarea combinată a portofoliului său este de €3,2 miliarde, la 31 decembrie 2022. Aproximativ 96,4% din portofoliu este în active care generează venituri, predominant în sectorul de birouri, și închiriate unei game diversificate de peste 690 de corporații naționale și multinaționale. În Polonia, Globalworth este prezent în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice, în timp ce în România, activele sale acoperă București, Timișoara, Constanța, Pitești, Arad, Oradea și Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.