Master de logistica la Bucuresti

Universitatea Paris-Dauphine prin Masterul sau “Logistique: management et economie des reseaux” si Academia de Studii Economice din Bucuresti informeaza despre crearea unui Executive Master in Supply Chain Management la Bucuresti. Aceast program este destinat celor care desfasoara deja o activitate profesionala (minim 3 ani de experienta). Programul se deruleaza in 13 module de predare, care se descompun in 196 de ore repartizate in 28 de zile. Predarea se va realiza din februarie 2010 pana in octombrie 2010: 14 intalniri de cate 2 zile (vinerea si sambata) de doua ori pe luna.

Originalitatea acestui Executive Master este asigurata de catre un corp universitar de la Universitatea Paris Dauphine si Academia de Studii Economice din Bucuresti, recunoscut si gratie unei abordari operationale dovedita de catre profesionistii din Supply Chain.

Programul ofera, de asemenea, o viziune strategica si internationala a logisticii. Cunostintele vor fi verificate prin parcurgerea unor teste si printr-o dizertatie finala. Studentii vor primi o certificare data de catre Academia de Studii Economice si de catre Universitatea Paris-Dauphine in «Executive Master in Supply Chain Management».

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.