Metroul, pazit de Scorseze Security inca 4 ani, pentru 12,2 milioane euro

 

Scorseze Security International va asigura pentru inca patru ani serviciile de paza in statiile, trenurile si depourile de metrou, dupa ce a castigat, prin negociere cu Metrorex, un contract de peste 12,2 milioane euro (fara TVA), in urma expirarii precedentului contract, incheiat cu regia in 2007.

Metrorex a primit trei oferte – firmele Scorseze Security International, Tiger Protector Company si Regent Security Prahova -, iar contractul a fost atribuit pe 24 iunie, luandu-se in calcul oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. Conform anuntului de pe site-ul e-licitatie.ro, valoarea estimata initial a contractului a fost de peste 52,3 milioane lei (fara TVA), iar in final contractul a fost atribuit catre Scorseze Security International pentru 51,7 milioane lei (circa 12,2 milioane euro, fara TVA). Contractul nu poate fi subcontractat.

Anterior acestui contract, serviciile de paza in statiile si trenurile de metrou au fost asigurate tot de Scorseze Security International, in baza unui contract castigat in decembrie 2007, in valoare de 20,3 milioane lei, care a expirat la sfarsitul lunii iunie a acestui an.

Magda SEVERIN

Foto: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.