Modernizarea DN29D Botoșani-Ștefănești, contractată

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, în data de 14 mai, contractul pentru modernizarea DN29D Botoșani-Ștefănești, între km 2+800 – km 18+500 și km 21+800 – km 48+146.

 

Contractul, în valoare de circa 208,45 milioane de lei, fără TVA, a fost semnat cu Asocierea AUTOTEHNOROM – OPR ASFALT – OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS – EVALCONS TECH.

Durata contractului este de 30 luni, din care: 6 luni perioada de proiectare pentru Autorizația de Construire și 24 luni perioada de execuție a lucrării. Perioada de garanție a lucrărilor ofertată de Antreprenor este de 84 luni.

„Realizarea lucrărilor de modernizare a acestui drum național, conduc la  stabilizarea elementelor drumului, la înlăturarea pericolelor de alunecare, reducerea duratei de transport, creşterea confortului şi siguranţei în trafic, dezvoltarea zonelor pe care le deserveste DN 29D, reducerea costurilor de întreţinere şi reparaţie ale vehiculelor, îmbunătățirea condițiilor de mediu și atragerea forței de muncă locale în perioada realizării lucrărilor”, precizează CNAIR, în comunicatul transmis redacției.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.