MSL Logistic își extinde spațiul de depozitare de la CTPark Chitila

MSL Logistic, companie care oferă servicii pentru sectorul farmaceutic, și-a extins spațiul închiriat în cadrul CTPark Chitila, la o suprafață de 6 660 m2. 

Iată precizările transmise zIUA CARGO:

CTP și MSL Logistic colaborează deja de peste 10 ani.  În prima perioadă, MSL Logistic a închiriat o suprafață de 1.800 m2, dublându-și capacitatea la 3.500 m2 în anul 2017, pentru ca în 2021 să se extindă până la 8.500 m2, datorită creșterii de peste 75% a volumului de produse distribuite. Având în vedere faptul că MSL Logistic asigură distribuția de produse farmaceutice la nivel național, spațiul de depozitare a fost special amenajat și personalizat de către dezvoltator pentru a răspunde nevoilor companiei. Echipele dedicate de project manageri CTP au lucrat rapid și eficient pentru a livra spațiului conform calendarului stabilit, astfel încât MSL Logistic să nu aibă nici o sincopă din punct de vedere operațional.  

Astfel spațiul dispune de un sistem de monitorizare permanentă a temperaturii și umidității, camera frigorifica care asigură temperaturi constante între 2 °C și -8 °C, temperatura din depozit este controlata intre 15 °C  si 25 °C , 2 generatoare externe care intră în funcțiune la doar o secundă de la momentul întreruperii temperaturii și spații special amenajate pentru activitățile de producție parțială de medicamente. Spațiul de depozitare cu temperatură controlată are o capacitate de 12.000 de paleți, iar camera frigorifica are o capacitate de aproximativ 300 de paleți, existând, de asemenea, și spații cu un regim special de securitate dedicate pentru depozitarea produselor stupefiante. 

Suntem o companie care pune pe primul plan nevoile clienților săi și de fiecare dată oferim soluții personalizate, adaptate specificului afacerii fiecărui partener. Astfel am reușit să construim relații durabile pe termen lung, cum este cea cu MSL Logistic, care, acționând în domeniul farmaceutic, trebuie să respecte o serie de norme și reglementări foarte stricte pentru depozitarea și transportul produselor. Ne bucurăm că în ultimii 10 ani MSL Logistic ne-a acordat încrederea lor și a ales nu doar să rămână alături de noi, cât și să extindă spațiul pe care îl închiriază și avem convingerea ca parteneriatul nostru va continuași în viitor”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager CTP România.

„Siguranța și condițiile de depozitare sunt extrem de importante pentru noi și pentru sectorul din care facem parte, de aceea ne bucurăm că am găsit un partener de încredere, care a putut să ne ofere condițiile necesare și să se adapteze nevoilor noastre, cât și să aibă capacitatea de a ne pune la dispoziție spațiul de care avem nevoie pentru dezvoltare. Suntem parteneri de încredere pentru clienții noștri, companii producătoare de medicamente multinaționale dar și din toată țara; de asemenea construim și cu furnizorii noștri relații pe termen lung, de aceea pentru noi relația cu CTP este foarte importantă și ne bucurăm că am reușit să ne dezvoltăm împreună în ultimii 10 ani” a declarat Nicu Musat, General Manager MSL Logistic Services. 

CTP Park Chitila este situat pe centura București, cu acces direct din Centura, și dispune de o suprafață construită de 48.000 m2 și o posibilitate de extindere de peste 11.500 m2. Marea infrastructură locală îl face una dintre cele mai bune locații de depozitare din România și oferă un potențial mare pentru dezvoltarea ulterioară. Parcul are în prezent un grad de ocupare de peste 90%, furnizând servicii logistice unor companii precum  RTC, Europharm  și MSL Logistic. Una dintre cele mai apreciate facilități ale parcului este accesul la transportul public in comun.  

Despre CTP 

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți industriale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 6,3 milioane de metri pătrați de spații de clasa A,  în peste 96 de puncte strategice aflate în șapte țări.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 1.500.000 mp suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Despre MSL Logistic Services 

MSL Logistic Services este o companie înfiinţată în anul 2009 care oferă servicii logistice destinate sectorului farmaceutic și este prima din România care poate oferi servicii în sistemul inovator “direct în farmacie”, sistem ce oferă avantaje operaționale certe, precum și relaționarea directă dintre producător și consumator. 

Compania își desfășoară activitatea după standarde internaționale, iar depozitele sunt amenajate conform cerințelor GDP și în conformitate cu normele internaționale. În prezent compania este certificată conform standardului de calitate ISO 9001 : 2008 și al standardului de securitate a informației ISO 27001 :2006.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.