Nou șef la DKV România

Echipa DKV din România este coordonată începând cu ultimul trimestru al anului de către Cătălin Constantinescu, care a preluat funcția de General Manager de la Robert Vass.

În vârstă de 40 de ani, Cătălin are experiență de peste 10 ani pe poziții de middle și top management, câștigată în domeniile de logistică, retail și vânzări, în cadrul unor companii multinaționale producătoare și distribuitoare de carburanți.

„Am acceptat provocarea DKV România chiar în anul în care compania aniversează 10 ani pe piața locală, ceea ce pentru mine înseamnă o provocare în plus prin prisma maturității afacerii și a echipei. Alături de echipa DKV, care crește constant, sunt convins că vom dezvolta în continuare serviciile de calitate superioară pe care le oferim clienților noștri precum și soluțiile care le ușurează activitatea peste tot prin Europa”, a declarat Cătălin Constantinescu.

Robert Vass, aflat timp de zece ani la conducerea DKV România,  își va continua activitatea de coordonare a sucursalei DKV Ungaria. Conform acestuia „decada în care am coordonat DKV România a însemnat o perioadă fantastică pentru mine. Rezultatele importante ale companiei pe plan local nu ar fi fost posibile fără aportul semnificativ al fiecărui om din echipă, fără dedicarea, motivarea și ambiția de care au dat dovadă toți colegii. Astăzi, DKV România este foarte cunoscută local, recunoscută ca un concurent puternic de către competiție și apeciată de către clienți. Sunt sigur că experiența, profesionalismul, dar și entuziasmul lui Cătălin, alături de atributele echipei DKV, vor asigura o dezvoltare durabilă pentru DKV în România.”

DKV Euro Service (www.dkv-euroservice.com) este de peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 72.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 1.000 de angajați. În anul 2017, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 170.000 de clienți utilizează 3,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.