Noua Piata Berceni Oltenitei

 

Piata Berceni Oltenitei din Sectorul 4 al Capitalei a fost inaugurata, joi, de primarul Cristian Popescu-Piedone, dupa 4 luni de lucrari de modernizare, ce au costat 870.000 de euro, fara TVA.

 

Banii nu au fost insa cheltuiti din bugetul primariei. \”Piata actuala Berceni este in asociere cu Directia Administratiei Pietelor sector 4 din 1999. Timp de zece ani, nimeni nu a facut absolut nimic aici, desi capitalul majoritar este privat. La venirea mea la Primaria Sectorului 4, am discutat cu toti acesti administratori ai pietelor private si i-am rugat sa intervina ca sa tina pasul cu acele piete administrate direct de Administratia Pietelor sector 4, pentru modernizarea lor. Oamenii au inteles, si astazi piata arata cum arata, in conditii civilizate\”, a declarat edilul. El a precizat ca, lunar, Administratia Pietelor incaseaza din chiria acestui contract minimum 3.800 de euro.

In suprafata de 2.300 mp, noua piata are 180 de tarabe, dintre care 80% sunt pentru producatorii particulari si 20% pentru societati, 67 de magazine. Supravegherea este asigurata, 24 de ore din 24, cu 20 de camere video.

Primarul Popescu-Piedone are in plan modernizarea altor doua piete. \”Suntem in plina desfasurare a licitatiilor pentru construirea Pietei Progresul si construirea noii Piete Aparatorii Patriei. Vor fi doua simboluri, atat arhitecturale, cat si comerciale pentru capitolul piete\”, a afirmat el.

Magda SEVERIN

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.