Noua soluție My ALD, lansată pentru managerii de flotă

ALD-AutomotiveNoua soluție soluție mobilă și web My ALD, care cuprinde aplicația dedicată utilizatorilor autovehiculelor și portalul dedicat managerilor de flotă, a fost lansată de ALD Automotive.

Cu noua aplicație, utilizatorii autovehiculelor își pot actualiza kilometrajul și pot accesa date personalizate, precum detalii despre contractul de leasing operațional și autovehiculul pe care îl conduc, istoricul serviciilor de mentenanță și consumul de combustibil, dacă au acest serviciu contractat.

În plus, prin intermediul aplicației My ALD, utilizatorii pot găsi rapid o parcare sau o stație de alimentare din apropiere și pot identifica pe hartă furnizorii de servicii în funcție de marca mașinii conduse, pe care îi pot apela direct din aplicație. Autovehiculele ALD Automotive au toate reparaţiile realizate în service-uri de marcă și cu piese originale.

Noul portal web My ALD le oferă managerilor de flotă o soluție flexibilă pentru gestionarea eficientă a parcurilor auto. Aceștia au acces în timp real la toate datele despre flota pe care o administrează, de la utilizatorii activi și istoricul acestora, până la contracte, servicii, rapoarte interactive și analize detaliate. Managerii de flotă pot notifica și comunica prin intermediul aplicației cu utilizatorii autovehiculelor ALD Automotive.

Aplicația My ALD poate fi descărcată gratuit din Apple App Store iOS și Google Play Android.

Noi funcții sunt în curs de dezvoltare și vor fi adăugate aplicației și portalului pentru a oferi beneficii suplimentare utilizatorilor, pentru a le sprijini activitatea curentă în timp ce sunt la volan sau pentru accesarea serviciilor de leasing operațional oferite de ALD Automotive.

Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România
Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România

„Tehnologia transformă obiceiurile de consum ale clienților și impune tendințe digitale și în industria de leasing operațional. Am analizat atât comportamentul managerilor de flotă, cât și al utilizatorilor, care își doresc soluții tot mai simple și în mișcare și am lansat noua soluție My ALD. Aplicația va fi apreciată de toți utilizatorii pentru informațiile primite în timp real, iar managerii de flotă vor putea realiza sarcinile de administrare mai rapid și mai eficient în noul portal”, spune Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România.

ALD Automotive în România

Operațională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Société Générale și a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operațional full service, asigurând finanțarea și o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 și ISO 14001:2005.

Pentru mai multe informații, puteți urmări compania pe LinkedIn sau puteți vizita adresa: www.aldautomotive.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.