Noul Mercedes-Benz Sprinter, partenerul Festivalului Brazilor de Crăciun

Mercedes-Benz România a susţinut, pentru al cincilea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun, un eveniment unic organizat anual, în decembrie, de Salvaţi Copiii. Noul Sprinter, echipat să facă față oricărei provocări, a oferit suport logistic organizatorilor pe parcursul pregătirii evenimentului.

Considerat cel mai mare eveniment caritabil din ţară, Festivalul Brazilor de Crăciun este centrat pe licitaţia brazilor de Crăciun creaţi de unii dintre cei mai renumiţi şi mai apreciaţi designeri români. Fondurile strânse sunt investite în programele educaţionale ale organizaţiei.

„Ne bucurăm că am fost alături şi în acest an de Organizaţia Salvaţi Copiii şi că am făcut încă un pas spre un viitor în care toţi copiii să aibă acces la educaţie. Ca de fiecare dată, Noul Sprinter a fost partenerul de încredere al organizatorilor pe durata pregătirii evenimentului, asigurând transportul în siguranţă al celor mai creativi brazi de Crăciun.”, a declarat Bogdan Ciubuc, Sales and Marketing Manager Vans în cadrul Mercedes-Benz România.

În cei 18 ani de la lansare, Festivalul Brazilor de Crăciun a devenit un eveniment de referință, la care participă cei mai influenți manageri de companii, antreprenori, persoane publice, oameni de business și de media, în scopul strângerii de fonduri pentru sprijinirea proiectelor educaționale ale Salvaţi Copiii.

De-a lungul ediţiilor Festivalului Brazilor de Crăciun, Salvați Copiii a strâns  fonduri în valoare de 4.547.800 euro și astfel a oferit asistență pentru 34.485 de copii, beneficiari ai programelor educaționale Grădiniţe Estivale, A Doua Şansă și Școală după Școală.

Acest parteneriat a oferit şansa ca Salvaţi Copiii şi Mercedes-Benz să îşi consolideze colaborarea începută în 2013, prin iniţierea în România a campaniei globale de educaţie rutieră Mobile Kids, datorită căreia se formează în fiecare an câte o generaţie de copii informată corect cu privire la siguranţa în trafic.

Noul Mercedes-Benz Sprinter, deplasări în siguranţă şi design inovativ

De la sistemul de tracțiune față, ce permite o încărcare mai ușoară, la modularitatea ridicată la superlativ (peste 1.700 de variante de configurare) și la volumul de transport mărit, cu o masă autorizată de până la 5.5 tone, Noul Sprinter redefinește standardul segmentului de auotvehicule comerciale ușoare de dimensiuni mari.

Noul Sprinter este disponibil în showroom-urile centrelor autorizate Mercedes-Benz din țară, cu prețuri pornind de la 18,655 Euro (fără TVA), pentru versiunea standard cu tracțiune față.

Mai multe informaţii despre Noul Sprinter şi gama de autovehicule comerciale uşoare Mercedes-Benz România sunt disponibile online la: https://www.mercedes-benz.ro/vans.

Despre Organizaţia Salvaţi Copiii

Salvați Copiii este o organizație neguvernamentală, asociație de utilitate publicănon-profit, democratică, neafiliată politic sau religios, membru al Save the Children International, care militează activ pentru protecția drepturilor copilului în România, din 1990, în acord cu prevederile Convenţiei Naţiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului, cu Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene și cu legislația României. În cei 28 de ani de activitate, peste 1.750.000 de copii au fost implicați în programele și campaniile Organizației Salvați Copiii.

Detalii despre programele educaționale ale Organizației Salvați Copiii, la www.salvaticopiii.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.