Ofertă FlixBus pentru Budapesta și Viena

În perioada 4-6 ianuarie, FlixBus anunță tarife promoționale pentru cursele spre Budapesta și Viena din mai multe orașe din țară, precum București, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca și multe altele. Prețurile biletelor de autocar pornesc de la 3.99 euro sau 5.99 euro pentru călătoriile dus-întors spre cele două capitale europene.

Oferta este valabilă pentru cursele FlixBus realizate în intervalul 7 ianuarie -10 aprilie.

Pasagerii pot beneficia de prețul de 3.99 euro pentru cursele spre Budapesta cu plecare din orașe precum Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara sau Târgu Mureș.

Călătoriile spre Viena cu prețuri de la 5.99 euro pot fi realizate cu plecare din orașe precum Sibiu, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc sau Cluj-Napoca.

Biletele la prețuri speciale se pot achiziționa prin intermediul aplicației FlixBus până la data de 6 ianuarie.

Aplicația FlixBus poate fi descarcată gratuit în App Store sau Google Pay și le oferă pasagerilor posibilitatea de a rezerva rapid destinațiile preferate, de a accesa biletele electronice, dar și informații despre istoricul călătoriilor.

La prețurile atractive se adaugă o serie de beneficii, cum ar fi scaune confortabile cu mai mult spațiu pentru picioare, Wi-Fi gratuit, accesul la prize sau USB. În funcție de tipul de autocar, pasagerii își pot rezerva locul având la dispoziție scaune clasice, panoramice sau cu masă.

Furnizorul de transport pe distanțe lungi a intrat pe piața românească în anul 2016 și oferă conexiuni directe către 15 țări europene. Startup-ul european își menține astfel angajamentul de a oferi călătorii la prețuri accesibile pentru cât mai mulți pasageri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.