Oferta TAROM: Bilete dus-intors la 119 euro pentru Germania

 

TAROM scoate la vanzare in perioada 1 – 30 noiembrie peste 20.000 de bilete pentru anul viitor, la pretul de 119 euro, cu toate taxele incluse pentru un bilet dus-intors. Promotia este valabila pentru rutele Bucuresti-Munchen-Bucuresti, Bucuresti-Frankfurt-Bucuresti, Sibiu-Munchen-Sibiu si Cluj-Frankfurt-Cluj Napoca, in perioada 15 ianuarie – 31 octombrie 2012.

Compania TAROM reaminteste pasagerilor sai ca pot sa isi faca formalitatile de check-in pe website-ul companiei www.tarom.ro, cu maximum 30 de ore si pana la o ora inainte de plecare, si pentru cursele cu plecare din Romania catre Germania.  Prin intermediul serviciului de check-in online, pasagerii isi vor putea alege singuri locurile in avion si vor merge direct la poarta de imbarcare, evitand aglomeratia de la ghiseele de check-in din aeroporturi.

La achizitionarea biletelor de pe website-ul TAROM, locurile sunt limitate.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954, isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor sai acces la mai multe destinatii si conexiuni.

TAROM este membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 si a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000. In anul 2010 a transportat 2.200.000 de pasageri si opereaza catre 54 de destinatii in sezonul de iarna 2011-2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.