Ontanu a aprobat construirea bazinului olimpic de inot Dinamo

 

In sectorul 2 va incepe in curand construirea unui modern bazin acoperit de inot pentru competitiile olimpice, investitie a Clubului Sportiv “Dinamo”, pentru care primarul Neculai Ontanu a semnat, vineri, autorizatia de construire. Documentul prevede realizarea investitiei intr-un an, pe amplasamentul fostului teren de handbal si al tribunei de est.

Noua cladire va avea parter si trei etaje, plus subsolul unde vor functiona spatiile tehnice, salile de fitness si masaj cu vestiarele si grupurile sanitare aferente. La parter va fi bazinul de inot pentru competitiile olimpice, bazinul de antrenament, cu vestiare, grupuri sanitare si birouri. La etajul I va fi tribuna pentru public cu 800 de locuri, vestiare, grupuri sanitare si birouri. Bazinul olimpic va avea dimensiunea de 50 X 25 de metri si o adancime maxima de 2 metri, iar cel de antrenament va avea dimensiunea de 25 X 12.5 m si o adancime cuprinsa intre 1,2 – 1,6 metri. La etajul II va fi amplasata tribuna pentru persoane cu handicap si VIP, cabine pentru transmisiile radio si tv, pentru presa scrisa, garderoba, cofetarie, grupuri sanitare.

Terenul pe care va fi amplasata constructia are suprafata de 6400 mp si va fi amenajat inclusiv cu locuri de parcare pentru jucatori, oficialitati, spectatori si presa. Inaltimea cladirii va avea 16,4 metri, iar suprafata construita va fi 3.874,75 mp. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.