Peste 200 de masini abandonate pe strazile din Sectorul 4

 

Primarul Cristian Popescu – Piedone a dat dispozitie subalternilor sa intensifice actiunile de ridicare a masinilor abandonate pe domeniul public, in cadrul activitatilor de igienizare si de salubrizare cuprinse in „Zilele Curateniei de Toamna”. „Uitate” de proprietari, rablele sunt si inestetice, si blocheaza accesul pietonilor pe trotuare sau, in unele cazuri, servesc drept spatiu pentru depozitarea deseurilor.

Intr-o prima etapa, a fost monitorizata zona intersectiei Bd. Brancoveanu cu Sos. Oltenitei, unde au fost identificate 210 de autovehicule abandonate, la ridicarea carora s-a trecut inca de miercuri, cu sprijinul echipelor de lucratori ai firmei specializate cu care Politia Comunitara Sector 4 se afla in contract. S-a actionat, cu precadere, in apropierea trecerilor de pietoni, in zonele adiacente spatiilor verzi si a pistelor pentru biciclisti. De asemenea, in colaborare cu Directia de Administrare a Pietelor Sector 4, au fost identificate 8 autovehicule transformate de vanzatorii ambulanti in spatii de depozitare si comercializare in imediata apropiere a pietelor agroalimentare. Acestea urmeaza sa fie ridicate in cursul saptamanii viitoare.

Vestea buna este ca proprietarii pot sa-si recupereze rablele timp de o luna fara sa plateasca vreo taxa. \”Proprietarii autovehiculelor ridicate au la dispozitie 30 de zile pentru a si le recupera, fara a fi nevoiti sa achite vreo taxa. Politia Comunitara Sector 4 va continua si in perioada urmatoare monitorizarea masinilor abandonate, iar cetatenii trebuie sa inteleaga ca acestea ocupa inutil spatiile destinate parcajelor de resedinta, perturba traficul rutier si trecerile zilnice ale utilajelor de salubrizare si de deszapezire\”, a anuntat primarul.

Autovehiculele vor fi depozitate in incinta garajului ADP Sector 4, din strada Drumul Jilavei nr. 1, sau la CET SUD, in Str. Pogoanelor nr. 2. Dupa expirarea termenului de o luna, rablele nerevendicate de proprietari vor fi duse la REMAT. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.