Pirelli primeşte Gold Class Sustainability Award 2018

Pirelli ocupă prima poziţie a clasamentului în segmentul său (Componente Auto), potrivit ediţiei 2018 a Sustainability Yearbook. Anuarul este realizat de RobecoSAM, aceeaşi companie care în fiecare an alcătuieşte Indexul de Sustenabilitate Dow Jones, bazat pe analiza performanţelor în domeniul economico-financiar, ecologic şi social, parametrii care, cumulaţi, determină nivelul de sustenabilitate al companiei.

Pirelli a obţinut un total de 83 de puncte, faţă de 42 de puncte, cât este media sectorului. Rezultatul se bazează pe o evaluare desfăşurată de RobecoSAM pe parcursul anului 2017, în care Pirelli a participat în mod voluntar, întrucât compania nu era listată la bursă la acel moment şi, ca atare, nu putea fi inclusă în index.

Din cele 2.479 de companii evaluate în întreaga lume, reprezentând 60 de domenii de activitate, Pirelli s-a numărat printre companiile italiene ce au obţinut titlul de Gold Class, alături de CNH şi Sapiem. Raportul RobecoSAM arată că, dintre companiile analizate, 73 au obţinut titlul Gold, 78 Silver, iar 118 pe cel Bronze.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.