Porsche Engineering România vrea să ajungă la 280 de angajați în 2021

În ciuda provocărilor create de pandemie în România, subsidiara locală a Porsche Engineering a continuat să crească, în 2020, iar până la sfârșitul anului 2021, furnizorul de servicii de inginerie intenționează să ajungă la 280 de angajați.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

„Am răspuns imediat la noua situație acum un an, în martie 2020, când am luat toate măsurile necesare pentru a permite angajaților noștri să lucreze de acasă. Aceasta a implicat investiții în tehnologie și instruire pentru adaptarea la regimul de lucru de acasă pentru toți angajații noștri”, spune  director general Porsche Engineering România. 

Starea de bine și sănătatea angajaților este întotdeauna o prioritate pentru Porsche Engineering,. Astfel, compania a implementat, de asemenea, un set complex de măsuri pentru îndeplinirea cerințelor de distanțare socială și de igienizare la sediul său din Cluj, pentru angajații care trebuiau să meargă la birou prin natura activităților lor. Măsurile au inclus: bariere de plexiglas, prezență limitată a personalului în birou, spații de birouri marcate pentru a asigura o distanță de siguranță, dezinfectanți, măști și termometre medicale.

„Unul dintre avantajele cheie ale echipei noastre tinere și cu specializare în tehnologie este că era deja obișnuită să lucreze offline și online. Experiențele noastre anterioare de interacțiune online cu alte birouri Porsche Engineering din întreaga lume ne-au ajutat foarte mult în tranziție”, adaugă Marius Mihailovici.

În funcție de evoluția situației, Porsche Engineering România va continua să se adapteze și să ia măsurile adecvate pentru a reduce riscul de transmitere a virusului și pentru a proteja sănătatea angajaților săi. Compania speră să poată primi tot mai mulți angajați înapoi la birou, treptat, în jurul celui de-al doilea trimestru al anului 2021.

Subsidiara din România a Porsche Engineering nu numai că a continuat să lucreze cu succes în 2020, dar a și angajat noi specialiști, procesul de recrutare și integrare fiind realizat în întregime online. Compania își urmărește în continuare obiectivul de a ajunge la 280 de angajați până la sfârșitul anului 2021, creșterea fiind alimentată de numeroasele proiecte pe care le are în plan. Noii angajați sunt în majoritate ingineri specialiști, cu experiență în dezvoltarea de software.

Având în vedere că industria automobilelor se îndreaptă decisiv spre vehiculele electrice și acordă o importanță crescută tehnologiilor avansate precum inteligența artificială pe toate segmentele de portofoliu, Porsche Engineering România estimează o cerere tot mai mare pentru serviciile și tehnologiile sale, în special pentru testarea virtuală, dezvoltarea de software și funcții și conducerea automată și se pregătește să susțină această cerere în creștere.

Despre Porsche Engineering Romania

Porsche Engineering Romania SRL, cu sediul central în Cluj-Napoca, este o subsidiară deținută în totalitate de Porsche Engineering Group GmbH și, prin urmare, este integrată ferm în rețeaua globală a Porsche Engineering, cu sedii în Weissach, Bietigheim-Bissingen, Wolfsburg, Leipzig (toată Germania), Praga, Ostrava (ambele Republica Cehă), Shanghai (China), Cluj-Napoca (România) și Nardò (Italia).

Porsche Engineering este o subsidiară deținută în totalitate de producătorul de mașini sport Porsche AG din Stuttgart (Germania). Prin urmare, munca inginerilor din Cluj are ca rezultat îmbunătățiri și inovații încorporate în mașinile sport Porsche, vândute în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.