Premiera APTUS Software

 

Prima editie a “Conferintei WMS”, organizata joi, 20 octombrie, de compania APTUS Software s-a bucurat de participarea a peste 100 de profesionisti din domeniul logistic. Acestia au avut oportunitatea de a descoperi o serie de solutii performante, menite sa asigure eficientizarea proceselor care se desfasoara intr-un depozit.

Potrivit organizatorilor, evenimentul a fost o premiera pe piata din Romania si a avut ca obiectiv prezentarea unor aplicatii software si echipamente de ultima generatie din domeniul Warehouse Management System (WMS). Partenerii APTUS Software pentru acest eveniment au fost  Made4Net, Intermec si AVITECH. “Accentul a fost pus pe avantajele implementarii unui sistem WMS: managementul stocului in timp real, optimizarea resurselor umane, reducerea numarului de inventare si a timpului de realizare a acestora, satisfacerea clientilor prin livrari corecte si la timp. Prima prezentare din cadrul evenimentului a fost sustinuta de Oszkar Bara, CTO APTUS Software, si a evidentiat lejeritatea interconectarii tuturor activitatilor din cadrul unui depozit prin intermediul unei solutii WMS personalizata pe nevoile fiecarui client. Au urmat trecerea in revista a solutiei de pick-by-voice Vocollect, realizata de Frank Rissler – Intermec si evidentierea activitatilor logistice care se desfasoara dincolo de peretii depozitului (rute, livrari etc.) de catre David BenKimoun, reprezentantul Made4Net”, se arata in comunicatul remis redactiei.

Javier Perez Hidalgo a prezentat terminalele mobile Intermec – puse la dispozitia participantilor si in format fizic pentru demonstratii. Un moment cheie l-a constituit prezentarea proiectului de Warehouse Management System implementat de APTUS Software pentru Interbrands – cea mai mare companie de distributie din Romania. Participantii au aflat detaliile implementarii cu succes a acestui sistem si beneficiile pe care le-a adus activitatii desfasurate in depozitul clientului APTUS Software.

Sesiunea de prezentari s-a incheiat cu expunerea celor mai adecvate solutii de securitate si siguranta pentru depozite, propuse de AVITECH prin reprezentanta sa, Ramona Chiper. (M.S.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.